Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Mara S pisze:
Wiesiu obiecał zawieźć Sonię w środę na sterylkę
tak,obiecałem i obietnicy dotrzymam
The Szops pisze:Fotka nie jest najlepszej jakości, ale ta jest najbardziej wyraźna z tych, które dostałam. Pewnie nie poznajecie, "to czarne", a w rzeczywistości raczej siwe, to Gacuś![]()
![]()
Obok leży jego śliczna dziewczyna Luna (była tymczaska od Emilki).
I jeszcze takie najnowsze wieści z jego domku:
"Witam, u Gacunia wszystko dobrze. Rośnie chłopak jak na drożdżach, je praktycznie wszystko jak mały odkurzacz, a najbardziej gotowane warzywa, które zresztą chyba mu służą na te jego jelitka wrażliweZ Luną się zaprzyjaźnił, bawią się razem i śpią też razem, przez Lunę trochę się uspokoił, już nie lata cały czas jak oszalały w dzień, bo w nocy to inna historia. Potrafi "zawalczyc" o swój czas na przytulanie, zrobił się z niego taki przytulasek właśnie. Z kuwetą już tez nie ma problemu, ale do łazienki dalej nie ma wstępu, bo wszystko zrzuca:) - uwielbia to, zbił już sporo rzeczy
nauczyłam się przy nim wszystko chowac. Do tego jest dzielnym pomocnikiem kuchennym, którego nijak nie da się przegonic, bo wraca jak bumerang
Ma też swoje skrytki i miejsca do wylegiwania np. dekoder
Mogę powiedziec, że jest mu dobrze."
mir.ka pisze:jak tam kociaki, tęsknią za mną? bo ja za nimi bardzo
odwiedzę je w przyszłym tygodniu
może czwartek rano?
agula76 pisze:z 1% odliczen u moich klientów posżlo juz okolo 250 zl ...![]()
najlepszy był dzis Pan-zapytałam czy moge odliczyc na Stowarzyszenie - przy schronie ...a on ...NIE
on nie bedzie odliczał bo jemu tez nikt nie daje ...sam musi zapracowac...a ja mu na to ...ze ludzie beziteresownie walcza o zycie zwierzat chorych wyrywanych ze schroniska ...i nikt im za to nie płaci...a Panu szkoda 1 % ktore i tak nie jest z Pana pieniedzy tylko Państwowych...
pomysłał...i na zarty do niego...za rok prosze sie przejsc z pitem do biura rachunkowegoa on na to-
PROSZE ODLICZYC
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 11.03.2013r. do 17.03.2013 r.
11.03. pon. rano brak wiecz. Teresa
12.03. wtorek rano brak wiecz. brak
13.03. środa rano brak wiecz. brak
14.03. czwartek rano Mirka wiecz. Teresa
15.03. piątek rano brak wiecz. brak
16.03.sobota rano brak wiecz. brak
17.03 niedziela rano brak wiecz. brak
Anett84 pisze:chciałabym poinformować,że podjęliśmy rodzinnie decyzje,że Alunia zostaje u nas
dlaczego tak, ponieważ już ją dobrze poznaliśmy, ona nie robi większych postępów, jeżeli chodzi o jej zaufanie względem człowieka, a nas widać polubiła, nie boi się tak bardzo, widać,że jest rozluźniona, to wprawdzie dalej kot nocny,ale nam to nie przeszkadza i w takiej sytuacji nie wyobrażam sobie,żeby miała na nowo przechodzić traumę związaną z poznawaniem nowego domu, to nie jest młody kot i ja osobiście nie miałabym zamiaru jej tego zafundować.....
także proszę zaznaczyć na stronce,że Alunia znalazła dom na całe swoje kocie życie
i chciałabym również serdecznie podziękować wirtualnemu opiekunowi Aluchny za wsparcie i okazane serce
p.s
to teraz przydałby się jakiś tymczas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą, Silverblue i 186 gości