Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:wiesiaczek1 pisze:daje moim kotom też świeże mięsko wołowe /serca/ i kurze - takie są u nas drobne części z fileta, sama je kupuję tez dla siebie i robię gulasz,
miałam kiedyś sąsiada, jadł tyko makaron z margaryną i popijał winem "patyk"
żył do 70 tki, lub dłużej , nie wiem bo się wyprowadziłam
miałam szefa, nie pił, nie palił, w jego obecności noe wolno było palić ,wegetarianin, spał w nocnej koszuli bo tak zdrowiej, nie uciska wątroby,
ok. 50tki dostał wylewu, czy zawału i koniec
mój 15 letni Gucio je wszystko, nawet dżem, potrafi zlizać z kanapki
ce la vie
C'est la vie - faktycznie, takie jest życie, par excellence
wiesiaczek1 pisze:iwoo1 pisze:wiesiaczek1 pisze:daje moim kotom też świeże mięsko wołowe /serca/ i kurze - takie są u nas drobne części z fileta, sama je kupuję tez dla siebie i robię gulasz,
miałam kiedyś sąsiada, jadł tyko makaron z margaryną i popijał winem "patyk"
żył do 70 tki, lub dłużej , nie wiem bo się wyprowadziłam
miałam szefa, nie pił, nie palił, w jego obecności noe wolno było palić ,wegetarianin, spał w nocnej koszuli bo tak zdrowiej, nie uciska wątroby,
ok. 50tki dostał wylewu, czy zawału i koniec
mój 15 letni Gucio je wszystko, nawet dżem, potrafi zlizać z kanapki
ce la vie
C'est la vie - faktycznie, takie jest życie, par excellence
hihihihi dzięki poprawkę z francuskiego, dawno już sie go uczyłam /w liceum/
wiesiaczek1 pisze:też miałam fajną Babcie /86 lat/ ale taką jak Puszatek to nie, hohohoho Babciu
iwoo1 pisze:Boże, następna bieda![]()
Gdybym mogła, sama bym go wzięła, ale mam już dużo, sama mam kłopoty ze swoim zdrowiem, a mamy jeszcze do łapania z Agą kolejne, nie wiadomo co z nomi będzie, bo białaczkowe. Uśpić nie pozwolę,bo to normalne koty, tylko chore. Też będziemy im szukać domów. Tragedia.
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Boże, następna bieda![]()
Gdybym mogła, sama bym go wzięła, ale mam już dużo, sama mam kłopoty ze swoim zdrowiem, a mamy jeszcze do łapania z Agą kolejne, nie wiadomo co z nomi będzie, bo białaczkowe. Uśpić nie pozwolę,bo to normalne koty, tylko chore. Też będziemy im szukać domów. Tragedia.
Wiem Iwoo1 wkleiłam bo do ciebie zaglądają może ktoś wypatrzy , Za dużo kotów za mało ;ludzi co ich obchodzi ich los..
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 36 gości