Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze: a ta obrózka na focie to jest na obspokojenie mje. Że niby żem jest wariat. A teraz ta obróżka wonieje i duża na mje mówi "lawendowy chłopczyk". beznadzieja.
czarno-czarni pisze:nie, działają feromony, lawendowo pachnie chyba bardziej "dla ludzia"
wg mnie - działa.oczywiście nie jak relanium, ale relaksuje. Chociaż charakteru nie zmienia - Morf nadal jest upierdliwy i wredny
jednakowoż w sposób stonowany
bakakaj pisze:Ta obroża to naprawdę uspokaja? Zastanawiałam się nad zakupem, tylko nie wiem, któremu z mojej dwójki lepiej by było ją założyć. Mikserowi przydałoby się coś na wyciszenie, a Fridzie na stresa.
czarno-czarni pisze:Kalm Aidu nikt nie chciał u mnie ani samego ani z karma ...
Gibutkowa pisze: obróżka nie działa uspokajającoOna działa na pobudzenie pewności siebie
Marzenia11 pisze:U mnie obróżka zadziałała na Milenkę, która z niepokoju, stresu i wycofania (i nie wiem czego jeszcze co miała w lebku) wygryzła sobie futro na łapkach z tyłu i na brzuszku. Puerwsze trzy dni właściwie przespała, a potem nabrała własnie takiej pewności siebie, włączała się w zabawę i nie wycofywała gdy podeszła inna kocica, ale z tej pewności siebie jej pozostało naparzanie łapskami kotów w zasięgu jej łapy. Nie to zeby jakoś mocno, ale na pewno zdecydowanie. Dzisiaj minęło 30 dni, więc wczoraj zdjęłam obróżkę. No i zobacze jak będzie.![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Marzenia11 pisze:U mnie obróżka zadziałała na Milenkę, która z niepokoju, stresu i wycofania (i nie wiem czego jeszcze co miała w lebku) wygryzła sobie futro na łapkach z tyłu i na brzuszku. Puerwsze trzy dni właściwie przespała, a potem nabrała własnie takiej pewności siebie, włączała się w zabawę i nie wycofywała gdy podeszła inna kocica, ale z tej pewności siebie jej pozostało naparzanie łapskami kotów w zasięgu jej łapy. Nie to zeby jakoś mocno, ale na pewno zdecydowanie. Dzisiaj minęło 30 dni, więc wczoraj zdjęłam obróżkę. No i zobacze jak będzie.![]()
![]()
Zazdroszczę. Fasolka, drapiąca się ze stresu, po prostu wydrapała się pod obróżką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], Lifter i 426 gości