Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:przełom zima / wiosna namiesza w głowach wszystkim, a czarne jest kochane.
czarno-czarni pisze:przełom zima / wiosna namiesza w głowach wszystkim, a czarne jest kochane.
anita5 pisze:czarno-czarni pisze:przełom zima / wiosna namiesza w głowach wszystkim, a czarne jest kochane.
Jeszcze bardziej namiesza?? Mamma mia.
Koty zgubiły mi maść do oczu.Nie ma nigdzie.
mahob pisze:O - w kuwecie - to dobre miejsce. Ja ostatnio znalazłam taki mały podbierak akwaryjny - to jest taka siateczka z rączką do wybierania ryb z akwarium - koty to zakopały w kuwecie
mahob pisze:O - w kuwecie - to dobre miejsce. Ja ostatnio znalazłam taki mały podbierak akwaryjny - to jest taka siateczka z rączką do wybierania ryb z akwarium - koty to zakopały w kuwecie
mar9 pisze:mahob pisze:O - w kuwecie - to dobre miejsce. Ja ostatnio znalazłam taki mały podbierak akwaryjny - to jest taka siateczka z rączką do wybierania ryb z akwarium - koty to zakopały w kuwecie
może uznały, że Dużej się przyda do wybierania urobku z kuwety![]()
anita5 pisze: Miałam dziś mały wykładzik na lekcji na temat sterylek kotów,.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Marmotka, Meteorolog1, Sigrid i 8 gości