Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 07, 2013 14:30 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Miraclle pisze:Właśnie to dobry pomysł, do Stolicy z Lunką na tuczenie :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Mnie tam dużo nie trzeba.... :wink:
Ja mogę nawet i dzisiaj, tylko nie wiem czy Lunka gotowa na uchodżstwo :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw mar 07, 2013 14:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Lunka w karton i kurierem do Cioci Kotiny :mrgreen:
Tam już na panienkę czeka urodziwy Cynamon :mrgreen: :mrgreen:

Wet coś ukryć... eeeee tam wie, że miał by do czynienia z dużą :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw mar 07, 2013 14:44 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Noooo, on się mnie nie boi :mrgreen:, to ja do niego idę na miętkich kolanach, jak któremuś zwierzakowi coś dokucza :ryk:
Ale i prawda, że on jest bardziej otwarty do mojego małża, bo wie, że ten ma silniejsze nerwy ode mnie...
Gdy Okruszek była już chora, wszystkie szczegóły relacjonował mężu, dopiero mój tłumaczył mi jak sołtys krowie :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt mar 08, 2013 0:11 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

A ja znowu spać nie mogę :twisted: Muszę czuwać, żeby nie przegapić przyjścia wiosny :ryk: :ryk:

Za to przedwczoraj odpuścił nam lód na stawku, a wczoraj już mieliśmy pierwsze wiosenne karmienie rybek, nawet podpłynęły na żarełko :D tylko jeszcze były jakieś takie "spowolnione" :mrgreen:

I "wieczorne" fotki Cudaczka:)
Rambuś od dwóch dni jest taki spokojny, że się zastanawiam, czy to na pewno nasz kot, i czy aby nie chory :mrgreen:
Mniej je, więcej śpi, i zaczął się bać dziewczyn...
Już nie układa się na swoim materacu w łazience, teraz Cudaczek sypia w kuchni na krzesłach.
Kocio się pomału uczy, że jak pańcia bierze aparat do ręki, to należy pozować:)))
Prawda, że jest ładny :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
W trakcie pozowania, kocio zasnął :mrgreen:
Obrazek
cdn. :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt mar 08, 2013 7:23 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ładny ? Nie, nie nie Rambuś nie jest ładny, Rambuś jest prześliczny :mrgreen:
Zaczyna dorastać to i nawyki zmienia, Duża nie szukaj koteczkowi chorób :evil:
Chłop jak dąb :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Pt mar 08, 2013 8:00 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Śliczny Rambuś. :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt mar 08, 2013 11:10 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Czy do was wróciła zima?Bo u mnie kurzy śniegiem,aż miło :lol: a wczoraj już było tak fajnie :roll:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt mar 08, 2013 11:17 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

u nas pioruńsko zimno, wieje i cuś spadało z nieba, takie nieokreślone drobne :evil:
wiosna znowu gdzieś zabłądziła wrrrrrr
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt mar 08, 2013 11:30 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Zaglądam z nadzieją na zdjęcia Jamnisia, ale nie ma :(

Rambuś cudny :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 08, 2013 12:01 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

U mnie z wiosny zrobiła się jesień :evil: wieje, zimno i pada deszcz :evil:
Pewnie od poniedziałku będzie zima na całego, a tak było już ładnie :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pt mar 08, 2013 12:59 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ja też cieszyłam się jak dzieciak z ciepełka, i widać, że za wcześnie :mrgreen:
U mnie, o dziwo cóś przebija się przez czyste chmurki, ale to chyba tylko wspomnienie o słoneczku, a w nocy mieliśmy upiorny "wiatr od morza" :mrgreen:
Wiosna do nas zabłądziła, a zimie życzę takiej sprawnej nawigacji, żeby ją zaprowadziła prosto na Syberię...tak mam dosyć zimna :evil:

Rambuś się cieszy, że się podoba Cioteczkom :D, bo dziewczyny się całkowicie zjednoczyły przeciw niemu,
dzisiaj Bura @ tak głośno wyła, że pomyślałam o...uduszeniu jej :twisted:
Mały jadł śniadanie na stole, a ta histeryczka siedziała na szafce, nie dała się wygonić z kuchni i darła japę ile wiatru w płucach...
Cudak skończył jeść i położył się na krzesełku, wtedy dopiero zamknęła dzioba...

Caragh, specjalnie dla Ciebie, żebyś nie narzekała, że tu na próżno przychodzisz :wink: :1luvu:

Żuczuś też już potrafi pozować:)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Broda nam rośnie, i żagielki przy łapkach tyż :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt mar 08, 2013 13:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Co za kochany pychol z Żuczka :mrgreen:

Kropka nie rób scen :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pt mar 08, 2013 14:21 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

:D :D
Fakt, Żuczek pięknie pozuje :lol: :lol:

Rambuś - robi się dorosły koteczek :1luvu:

Kropeczka, no, cóż - proponuję ją i Timorkę zamknąć do klatki (takie dwa w jednym) - i niech się nadzierają do woli :ryk: :ryk: :ryk:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt mar 08, 2013 14:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:
Caragh, specjalnie dla Ciebie, żebyś nie narzekała, że tu na próżno przychodzisz :wink: :1luvu:

Obrazek
Broda nam rośnie, i żagielki przy łapkach tyż :ryk:

Do reszty też przychodzę, ale jednak psiam i chętnie oglądam Żuczka :P
Jaka kochana mordka :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 08, 2013 15:56 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ale się wkurzyłam :evil:
miałam przez chwilę otwarte drzwi wejściowe, (wzięłam się za generalne porządki )....i nie zauważyłam, kiedy zakochany buras wlazł do chałupy, uprzednio obsikawszy mi dokładnie ściany i próg :evil:
I jeszcze nie dał się wygonić...z tego kocura robi się coraz bardziej natrętny okaz...
A na schodach siedział Rambo z Żukiem, nie wiem jak ten ich minął gdy lazł na górę....ale wiem jak było w drodze powrotnej :evil:
Żuczek podbiegł do niego, a ten z łapami do psiej mordy...krzyknęłam na kocura, ale ten miał mnie w .... i w trakcie ucieczki zdążył jeszcze "nastukać" biednemu Cudaczkowi...
Ten kocur zaczyna się za bardzo panoszyć...
Ja lubię wszystkie koty, ale to co dzisiaj zobaczyłam zaczyna mi się nie podobać i zaczynam się martwić o moją zwierzynę.
I teraz domyślam się dlaczego Rambo taki wystraszony, pewnie nie pierwsze bańki zebrał od starszego kolegi...
Rozumiem, że marzec :wink: tylko, że nigdy bym nie pomyślała, że ten buras taki agresywny...
No i chyba nie jest dobrze, że nasz jamniś jest przyjazny kotom, kocur nic sobie z niego nie robi , a wręcz przeciwnie, zatakował go pazurami :evil:
Jamniś się popłakał :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]