Tymczasy u *aniki*. Bukiew, Kongo i Malwa w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 26, 2013 23:50 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

mpd pisze:zazwyczaj najpierw zabieram się za tymczasy, a dopiero potem przechodzę do rezydentów, ale nie mogłam zostawić "na później" pięknej Maniusi :)

Obrazek

niesamowite :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lut 27, 2013 11:19 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

Marysiu, nie mogę, jakie Ty piękne foty robisz :oops: wzięłabym wszystkie koty, którym robisz zdjęcia, tak mnie to urzeka :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 27, 2013 15:34 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

cieszę się, że zdjęcia się podobają, aczkolwiek do perfekcji jeszcze mi daleko ;)

mpd

Od: Sob sty 28, 2012 1:57

Post » Czw mar 07, 2013 1:44 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

reszta zdjęć od mpd:

Maniusia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Antymon:
Obrazek Obrazek Obrazek

Frotka:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Relacja z życia tymczasów:
Kongo coraz częściej daje się głaskać, po czym wcale nie ucieka :mrgreen:
Szufla niegrzeczna (zrzuca wszystko co się da, nosi w pysku pojemnik z rybim żarciem :roll: , przegryzła mi kabel od oświetlenia akwarium i chciała tą lampę całą zrzucić [urządzonko strasznie stare, robione ręcznie przez mojego dziadka, a działało nieźle do tej pory :twisted: ], nie daje sobie obciąć pazurków, straszy ryby w akwarium...), za to nieziemsko miła i namolna.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw mar 07, 2013 14:00 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

Nie, ale w ciągu kilku dni zrobię.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw mar 07, 2013 15:35 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

Zrobiłam kotom zabawkę:

Składniki:
- pudełko po dużej pizzy
- kilka kuleczek po dezodorancie nivea - w kulce oczywiście
- kulka z pianki

Wykonanie:
- wycinamy kilka nie za dużych otworów w pudełku
- na środku pudełka kładziemy zabezpieczenie przed wgnieceniem, takie jakie dodają do pizzy (plastikowe cuś na trzech nogach)
- zabezpieczamy pudełko taśmą przed otwarciem
- pakujemy do środka kuleczki
Gotowe!

Radocha: 100% :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw mar 14, 2013 12:13 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

:arrow: http://youtu.be/SLpSDIlqlt0

Kongo nie ogarnia czarnego (po kk) oka Antymona... :roll:
Myśli, że Antymon chce go zjeść...
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt mar 15, 2013 13:13 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

Kongo i Szufla rzuciły się na surowe żółtko. Musiałam dać im drugie, bo nie zauważyły kiedy zjadły pierwsze ;)
Teraz dojadają smażone (bez soli, na maśle) białko z owych jajek.

Dziwne koty ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon mar 18, 2013 23:46 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

Dziś wyprowadzałam na spacer prawdziwą psią sarnę :lol:
:arrow: http://www.psianiol.org.pl/adopcje?spec ... =1&id=2712
Jest jeszcze chudszy, dłuższy i wyższy niż wydaje się na zdjęciach.

Taki niby chart, tylko z pyszczka jakby zupełnie co innego ;)

Strasznie śmieszny :P :1luvu:

Wyprowadzałam dziś też między innymi tą sunię:
:arrow: http://www.psianiol.org.pl/adopcje?spec ... =4&id=2684
Sunia jest niewidoma (całkiem lub prawie całkiem). Niesamowite doświadczenie - uczyłam się jak być oczami tej suni, aby na spacerze nie potknęła się, nie wpadła na drzewo (a zdarzyło się...), aby szła ścieżką a nie gdziekolwiek przed siebie (ona idzie tylko po zapachach, więc wybrałam trasę bardziej uczęszczaną przez ludzi i psy - bo przecież śnieg jest, mało jakie ślady węchowe zostają w śniegu, skoro cały czas pada nowy).
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto mar 26, 2013 20:20 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

Konkurs na pierdołę roku wygrywa Lila :mrgreen:

:arrow: szczurzyca zabrała Lili spod łapek gąbkową piłeczkę, gdy ta (Lila) się nią właśnie bawiła :roll: Po czym... Lila z wielkim zdziwieniem w oczach gapiła się na uciekającego z piłką w zębach szczura i nic nie zrobiła (tzn. nie próbowała odebrać szczurowi piłki) :mrgreen: :ryk:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto mar 26, 2013 20:32 Re: Tymczasy u *aniki*. Obecnie: Kongo i Lila/Szufla.

:oops: :oops: :oops: przepraszam, zaniedbałam szkolenie łowieckie, to się więcej nie powtórzy :oops:

:ryk: :ryk: :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]