Kociowa gromada i Ja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 05, 2013 19:28 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Obrazek

Fuga, Ruda i Mumin :D Takie tu grzeczne jak jedzą. Mumin to by się ze Staśkiem dogadał... Mogłyby razem chodzić i robić mrrr, au, ajajajj. :ryk:
Mumin, Ruda i Fuga
Obrazek

Rozalij

Od: Wto sty 25, 2011 19:07

Post » Śro mar 06, 2013 10:16 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

śliczne kocie doopki :1luvu:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro mar 06, 2013 15:55 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Obrazek
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Śro mar 06, 2013 16:51 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Rozalij pisze:Obrazek

Fuga, Ruda i Mumin :D Takie tu grzeczne jak jedzą. Mumin to by się ze Staśkiem dogadał... Mogłyby razem chodzić i robić mrrr, au, ajajajj. :ryk:

dokociłaś się? :mrgreen:
ps. faaaajneee te kocie dooopkiii :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro mar 06, 2013 19:35 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Roksana ma tymczasa Muminka :1luvu: który ćwierka jak mój Kubiś :mrgreen:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro mar 06, 2013 19:47 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Iza_ pisze:Roksana ma tymczasa Muminka :1luvu: który ćwierka jak mój Kubiś :mrgreen:

czyżby wpływ mamusi? :lol: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro mar 06, 2013 19:57 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Nie sposób było go zostawić :1luvu:

W zeszły czwartek sąsiadka zapukała do nas z pytaniem czy nie uciekł nam kot. Popatrzyłam ale ani kolor nie taki ani wielkość :lol: a Mumin chodził między nogami i czarował.
W dodatku ma ewidentny ślad po obróżce albo jakimś czymś. Gdzie niegdzie poogłaszaliśmy, że znaleziono kotka, ale bez odzewu.
Więc Mumin szuka nowego domku, u nas niestety ma małe szanse na stały pobyt :(
Straszny z niego przytulak ale tez rozrabiaka. Cały czas próbuje mi koty do zabawy zapędzić. :twisted: Podbiega do którejś paca ją łapą, a potem w długą ;d "Goń mnie". Baby to jednak stateczne kotki i nie mają takich ciągot na bieganie.

A oto przykład, że smakołyki pomagają zaprzyjaźniać koty

Obrazek

I jeszcze portret Mumina

Obrazek
Mumin, Ruda i Fuga
Obrazek

Rozalij

Post » Śro mar 06, 2013 20:18 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

to kocie dziecko jeszcze?
słodkie pysio ma i takie duże oczyska :1luvu: , Roxy... jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro mar 06, 2013 20:25 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

:oops: :oops: :oops:

Weterynarz po zębach i takich tam stwierdził, że ma maksymalnie 9-10 m-cy.
Mumin zawisł na Psitulowych ogłoszeniach. Teraz pozostaje tylko trzymanie kciuków, a nam czyszczenie Muminkowych uszu :roll:
Mumin, Ruda i Fuga
Obrazek

Rozalij

Post » Śro mar 06, 2013 20:27 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Rozalij pisze::oops: :oops: :oops:

Weterynarz po zębach i takich tam stwierdził, że ma maksymalnie 9-10 m-cy.
Mumin zawisł na Psitulowych ogłoszeniach. Teraz pozostaje tylko trzymanie kciuków, a nam czyszczenie Muminkowych uszu :roll:

świerzb?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw mar 07, 2013 7:11 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

tak, ale już opanowany.
Mumin jest śliczny :1luvu: i szuka domku
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw mar 07, 2013 7:35 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Obrazek
:D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt mar 08, 2013 11:54 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Cześć Iza! Ale u Ciebie dużo fajnych zdjęć :D Komiks o kociej kupie bezcenny :ryk: Pozdrawiamy Twoją czwórcę i tamte kotki, które tu się pokazały :ok: :1luvu:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie mar 10, 2013 12:36 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Dziękujemy za odwiedziny :1luvu:

A to dzisiejsze fotki
Gucio był u Pani Alinki czyli u fryzjera i oto mam już wygolonego Gucia Który bez długiego futra jest bardziej ruchliwy i skoczny.... i zadumany :D
Obrazek, a może śpiacy :roll:
Obrazek
paputek Guciowy
Obrazek
Miśka pozująca
Obrazek
i Staś przyłapany w intymnej sytuacji :mrgreen:
Obrazek
Kubiś śpiący na wysokościach
Obrazek

A to wczoraj przytachaliśmy do domu,
Obrazek
już podcięte na odpowiednią wysokość, zostanie obklejone wykładziną i będzie dłuuuugim drapakiem i drzewkiem takim od podłogi do sufitu dla kotów.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Nie mar 10, 2013 20:42 Re: Moje pieściochy: Mimisia, Gucio Staś i Kubuś :)

Obrazek

o noł o noł Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]