Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Jak już uda się facecika zlapać, to przypilnuj, by rzeczywiście zrobili mu wszystko. Bo na ten przykład nas z Celiną zrobili w bambuko. Wyniki miała w zasadzie dobre, więc po dwóch dnich pani wet zadzwoniła, że proponuje zrobić badania dodatkowe, na tarczycę, no bo kot chudnąć bez powodu nie może...
Miałam ochotę odproponować jej, by w takim razie przyjechała i łapała Celinę sama.
Boo pisze:Roderyk gada baaardzo dużo, zwłaszcza między 1 a 3 w nocyJedyne z "wyraźnych słów" jakie wypowiada to mama
Tym z resztą mnie kupił i został. Kiedy zapytałam czy jest już gotowy na szukanie nowego domu Roderyk usiadł przede mną, popatrzył mi głęboko w oczy i powiedział właśnie mama
![]()
Petka pisze:U nas dywaników też nie ma. Kot Albert nauczył też TŻ, że na podłodze nie zostawia żadnych skarpetek, spodni itp.
Do czegoś jednak te potffory się przydają.
AgaPap pisze:Boo pisze:Roderyk gada baaardzo dużo, zwłaszcza między 1 a 3 w nocyJedyne z "wyraźnych słów" jakie wypowiada to mama
Tym z resztą mnie kupił i został. Kiedy zapytałam czy jest już gotowy na szukanie nowego domu Roderyk usiadł przede mną, popatrzył mi głęboko w oczy i powiedział właśnie mama
![]()
Znaczy się intelygenty do tego jestMój w sumie też, jako jedyny rozkminia wszelkie zabawki kocie i potem je rozkłada na części pierwsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, zuza i 186 gości