a zcemu nie? Ladnie ozdob, to koty beda mialy zabawe
Ja mam podobna wanienke, tfu znaczy kuwete. Krawedzie podwyzszone i wcale nie zapobiegly robieniu kupala poza kuwete, bo kot wypinal doopke. Pomogla nam kuweta zakryta duza, KWADRATOWA. w poprzek doopka sie miesci, zachwycona jestem ja. Tyle ze pokrywe musielismy zdjac, bo uwazaly ze to budka dla nich, tylko guupie Duze zwirku wsypaly
W takiej odkrytej teraz Zaraza robi i zaprawde koopale wreszcie sa wewnatrz kuwety a nie na zewnatrz. co najlepsze, ma niskie krawedzie i jakos im idzie.
Tak jak Leos staje tez Karol. Ostatnio jednak zaczal troche nizej dupke trzymac, wiec nie mam juz obsikanych kafelkow. No..czasem tylko sie zdarzy
Ale koffa Karol najbardziej na swiecie wykopki. Przekopal sie juz do Chin, wrocil drugim tunelem. Teraz chyba do Australii tunel bedzie wiodl. I zadne krawedzie uwierzcie, nie wiadomo jak wyokie nie zapobiegaja wyrzutowi zwirka. albowiem kotek lapka wtedy ciagnie po sciankach kuwety zwir i na zewnatrz bach, a co, musze miec zajecie nie? W koncu lece sprzatac wysypisko, a kotek tylko czeka bo wie, ze przy okazji znoe kuweta bedzie czysta, wiec mozna znow narobic, pokopac i zabawa trwa