Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika53 pisze:Moje jak za długo śpia to tez mi sie wydaje ze chyba chore !!!!![]()
![]()
vailet pisze:A co do sprzątania jak ktoś jest w domu to koszmar.Nie znoszę i TŻ mógłby iść sobie wtedy gdzieś,a nie mnie opitalać że teraz akurat sprzątam,a kiedy w nocy![]()
odkurzaczem.
yooraskowo pisze:vailet pisze:A co do sprzątania jak ktoś jest w domu to koszmar.Nie znoszę i TŻ mógłby iść sobie wtedy gdzieś,a nie mnie opitalać że teraz akurat sprzątam,a kiedy w nocy![]()
odkurzaczem.
daj mu odkurzacz w łapkęi poproś żeby Ci pokazał jak zrobić to szybciej, lepiej i szybciej
vailet pisze:Ja (odpukać) mam na razie szczęście i z moich kotów w ostatnich latach ani jeden nie sikał w takich miejscach zakazanych.Stareńka jak miała brudno, siku do wanny,a kupal obok kuwety,ale to moja wina bo żwirek nie był czysty.Inne moje koty w tym teraz Bejbi nigdy nie zrobiły nic poza bo używam silikonu i zawsze jest czysto.Nie czekam z wymianą aż zrobi się pomarańczowybo kot wstrzymuje,a to nie zdrowe.
yooraskowo pisze:vailet pisze:Ja (odpukać) mam na razie szczęście i z moich kotów w ostatnich latach ani jeden nie sikał w takich miejscach zakazanych.Stareńka jak miała brudno, siku do wanny,a kupal obok kuwety,ale to moja wina bo żwirek nie był czysty.Inne moje koty w tym teraz Bejbi nigdy nie zrobiły nic poza bo używam silikonu i zawsze jest czysto.Nie czekam z wymianą aż zrobi się pomarańczowybo kot wstrzymuje,a to nie zdrowe.
Taka to ma szczęścieU mnie silikon nie zdała egzaminu, obecnie uzywam Best cats dla samców, choć mam i kotki.
ManfredkotTusi pisze:No własnie, TŻty to tak sprzątają, że trzeba to drugi raz robić, cfaniaczki![]()
ONI po prostu nie widzą (!) tego co my, niestety.
Na dodatek jak moje dwa ludzkie samce (mały i duzy) są w domu to se posprzątam tak jak lubię, pójdę do siebie, wyjdę i znowu bajzel... masakra. Bałaganiarze, a synek to cały tatuś, ma tak samo. Że też nie wdał się w mamusie w tym względzie![]()
Jak ich, jakimś cudem, nie ma to jak posprzątam to choć z godzinę - dwie (zanim wrócą) to sobie popatrzę na czyste i uporządkowane mieszkanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości