Uploaded with ImageShack.us
jak fajnie jest poczytać dobre wiadomości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:vivien pisze:Danonki są GMO
Wiem, dlatego nie kupuję. Ja daję Młodej naturalny jogurt zmiksowany z owocami, zwłaszcza, że Moki uwielbia jogurty naturalne. Danonki od czasu do czasu kupuje moja babcia, raz w miesiącu nie zaszkodzą a mając wybór danonki czy słodycze (których Młoda jeszcze nie zna) wolę, żeby zjadła czasem to pierwsze.
Nowa_Sztno pisze:Malutki Mokatek już od miesiąca u siebie, w SWOJEJ RODZINIE![]()
Aia pisze:zawsze twierdziłam, że małe dzieci nie muszą jeść słodyczy, macdonaldów, pić coli itepe jak również w wieku 3 lat siedzieć przed komputerem i grać w gry
Można, na prawdę zamiast tego wszystkiego dać owoc, sok naturalny oraz wstać z kanapy i pójść z dzieckiem na podwórko, na huśtawki czy do piaskownicy
Aia pisze:a jest jakiś związek "Mądrze wychowuję swoje dziecko"? czy jakaś strona na fejsbuku? czy funpage? To Cię tam zgłoszę![]()
Aia pisze:No, weź i wychowaj jeszcze parę małych istnień, proszę. Szkoda marnować takiego talentu
Aia pisze:dzięki, dosyć beztroskich dzieciaków mi biega pod oknami
dziś nawet z petem w buzi![]()
Aia pisze:to bierz się za brata, i siostrę
i po kocie dla każdego
magdar77 pisze:Aia pisze:to bierz się za brata, i siostrę
i po kocie dla każdego
Do tego jest mi potrzebny dobry mąż - no wiesz psychiatra, behawiorysta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, crisan, Nul, Silverblue i 23 gości