Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 11, 2013 18:02 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

O, jaki tu się ruch okołoświąteczny zrobił...

W końcu dotarłam na forum. U nas trochę zmian. Od kilku dni nie mogę już mówić, że mam pięć kotów. Troja, podła małpa, wredna zaraza.. od kiedy wprowadził się do mnie mój luby... stwierdziła, że teraz kocha jego. Normalnie prawie marcuje na jego widok...
Uzi przez cztery dni nie wychodził w ciągu dnia zza kanapy, taki z niego bojący dudek.. ale teraz już się przekonał do Krzyśka :) Reszta na spokojnie, chociaż z lekkim dystansem jeszcze ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob mar 02, 2013 21:42 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Coś takiego! I tak marcowanie do marca zostało? :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lis 22, 2013 15:42 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Helouuuu....to znowu ja :P W ciągu ostatnich miesięcy znowu lekkie zmiany - Uzi został rezydentem, TŻ nie pozwolil go oddać ;)

A na stopie osobistej to ten..jakby która w Gdyni była w czerwcu, to zapraszam - 14.06.2014, jeszcze godziny nie mamy... do Urzędu Stanu Cywilnego ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pt lis 22, 2013 17:09 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

KaleidoStar pisze:A na stopie osobistej to ten..jakby która w Gdyni była w czerwcu, to zapraszam - 14.06.2014, jeszcze godziny nie mamy... do Urzędu Stanu Cywilnego ;)

No gratuluję!
Uziego też!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 22, 2013 20:39 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

KaleidoStar pisze:Helouuuu....to znowu ja :P W ciągu ostatnich miesięcy znowu lekkie zmiany - Uzi został rezydentem, TŻ nie pozwolil go oddać ;)

A na stopie osobistej to ten..jakby która w Gdyni była w czerwcu, to zapraszam - 14.06.2014, jeszcze godziny nie mamy... do Urzędu Stanu Cywilnego ;)

gratulacje! nie mogę Cię znaleźć na fb

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto sie 12, 2014 0:42 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Mamrot pisze:
KaleidoStar pisze:Helouuuu....to znowu ja :P W ciągu ostatnich miesięcy znowu lekkie zmiany - Uzi został rezydentem, TŻ nie pozwolil go oddać ;)

gratulacje! nie mogę Cię znaleźć na fb

https://www.facebook.com/azakrzewska2

;)

KaleidoStar

Post » Nie paź 19, 2014 11:11 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Rodzinka nam się powiększyła ;) We wtorek, w naszą rocznicę, wybraliśmy się w podróż do Częstochowy...ale nie na Jasną Gorę ;) A do hodowli "Ścigając Wiatr" po wyczekaną i wymarzoną córeczkę ;)
Obrazek

KaleidoStar

Post » Nie paź 19, 2014 13:29 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Ale słodka mordeczka :)

Sihaja

Post » Śro sty 28, 2015 1:22 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Rośnie nam pannica... lasencja się z niej zrobiła ;)

Obrazek

KaleidoStar

Post » Śro sty 28, 2015 7:58 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

Ale fajna dziewczyna! :)
Miło Was widzieć, dawno nie było żadnych wieści... :)

Sihaja

Post » Czw sty 29, 2015 20:49 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

A bo u nas zmian sporo. Rzuciłam pracę kilka miesięcy temu,a od poniedziałku znowu jestem na etacie.. Ciężko się odnaleźć ;) Muszę rano wstawać i w ogóle :D
Na dodatek od dwóch tygodni mieszkamy w nowym miejscu, raptem kilka kilometrów od poprzedniego.. Ale jest znacznie fajniej. Mieszkanko dwa razy takie, dookoła las, jezioro, łąki, sarny sarny saaarnyyy wszędzie:D
Przeprowadzki mam po dziurki w uszach, głównie dlatego chyba, że tak długo trwa. Drugi tydzień.. Ale wszystko robimy we dwójkę, a wozimy naszym osobowym autem. Mondeo kombi to jednak pojemne bydlę :D

KaleidoStar

Post » Czw sty 29, 2015 21:16 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

NO, dużo zmian, dobrze, że na lepsze :)

Sihaja

Post » Nie sie 16, 2015 14:19 Re: Kot Trojański za Tęczowym Mostem..

Nasza dziewczynka skończyła kilka dni temu rok :)

Obrazek

KaleidoStar

Post » Śro kwi 05, 2017 10:48 Re: Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

04.04 2017 Troja przeszła za Tęczowy Most. Prawdopodobnie miała HCM.. nie można było nic zrobić poza ułatwieniem Jej odejścia..

KaleidoStar

[poprzednia][następna]