Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaineCoonCat pisze:Dobry wieczor
Musialam tu wejsc i sie przywitac,widzialam filmiki,kocham koty,w szegolnosci maine coony,i tak zakochalam sie w rudy,dopoki nie zobaczylam Thora...jest tak piekny,wielki i dostojny,ze nie moge sie nadziwic magii jego kolorow,piekne umaszczenie,dlugi wlos...jednak rude wydaje mi sie ,ze maja krotsze jak i kryze.Jest wspanialymoj nastepny coon bedzie wlasnie taki! moge viven zapytac ile on ma?
bo moj 10mczny Dex wydaje mi sie maly do niego;)
Pozdrawiam!
MaineCoonCat pisze:n wlasnie ja sie martwie,ze glowa wolniej rosnieale hodowca mowil,ze to normalne,Dex wazy 8kg jest atletyczny,nie gruby,ale gabarytowo jest mniejszy od Thora,dla mnie to najwiekszy chlopak tej rasy jakiego widzialam,mimo,ze tatus Dexa byl wielki i mama jak na kocia dame rowniez duza
Zakochalam sie w Thorku,jest niesamowity!
:)
MaineCoonCat pisze:Thor i tak mi sie bardziej podoba,hihi
no wlasnie,na to czekam na ten piekny wydluzony pyszczekDexio ciagle glodny,ale rozsadnie go karmie
2mce temu z niemowlaka przesalm na RC MaineCoon36 i wreszcie sie najada sucha,ale mokra i tak musi byc i toleruje jedynie gourmeta pearle taki 4pak moment idzie,ale wet mowil,ze jak chce to ma jesc
Mam nadzieje,ze tez glowe bedzie mial duza i piekna jak reszta,bo z kity to akurat jestem dumna
moj nastepny to bedzie dziewczynka w kolorach Thora
MaineCoonCat pisze:dzieki wielkie za pomoc,bo hodowca kazal dawac royala mco36 i takiego je ,puszek nie znosi, je tylko royala saszetki, z naturalnych mies wolowiny sie nie tknie,jak juz to piers kurczaka,swieza rybke tak,ogolnie je duzo i czesto,ale wiadomo,ze rozsadnie mu dozuje,bo to taki cwaniak,ze jak ktos sie pojawia w kuchni to lezy przed miska,bo mysli,ze nikt nie wie,ze ktos inny wczesniej go karmil
MaineCoonCat pisze:...kupilabym zamiast rc maine36,bo mam w domu 10kg wor... w nast mcu mu zamowie w takim razie...
anulka111 pisze:Po moich dosw. z kotem wrazliwym jelitowo-zmaiane dokonywalabym po pare ziarenek w misce nowej karmy i stopniowo dodawala po ciut wiecej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, zuzia115 i 38 gości