Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 20, 2013 19:13 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Jest rozbrajająca. Uśmiałam się patrząc na jej zdjęcia :ryk:
Wszystkiego dobrego dla Was :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Śro lut 20, 2013 22:55 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

gpolomska pisze:
Myszolandia pisze:Tak,tak Nikutek jest przykładem tej walki ,oj jak bardzo

Wiem... nawet mnie Agop pytała, czy komukolwiek udało się wygrać, bo Mokate, Emilek, Antoś... więc jest NIKI, która wygrała... a może niedługo będzie i Czesio (kilka dni temu wet mu dawał kilka dni życia - dostał interferon i wołowinę: przybiera, zaczyna się bawić, a w piątek morfologia: mam nadzieję, że będzie poprawa, bo miał tragiczną HGB i HCT).

Głaski dla Nikusi :1luvu: a ja od wczoraj mam tu cudne Małe Czarne (Norbi) - musiałam się pochwalić :mrgreen:

oj to najmocniejsze kciuki za Czesia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
padłam,omdlałam ,umarłam,dalej nie pamiętam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

a ja od wczoraj mam tu cudne Małe Czarne (Norbi) - musiałam się pochwalić :mrgreen:

o,to namierzamy wąta :ok: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 20, 2013 23:14 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

gpolomska pisze:Pozwoliłam sobie Niki dodać w pierwszym poście Mokate i kotów walczących (link w stopce pod banerkiem Mokate) - będzie dodawała nadziei tym, którzy walczą... mam nadzieję, że mogę ją tak "wykorzystać" i dać za przykład, że czasami się udaje, choć jest ciężko.
Nie mam nic przeciwko, tylko że my już walkę mamy za sobą i nie wiem czy z samą białaczką. To była walka z różnymi chorobami po kolei, do kt. może i przyczynił się wirus. Przyznam szczerze, że szczegółów już nie pamiętam (mam zapiski), ale strachu i niepewności nie zapomnę.

Cieszę się, że masz swojego aniołka :ok:

Planuję na wiosnę globalny przegląd Niki.
1. Standardowe badanie krwi.
2. PCR - jeśli będzie ujemny, założę, że Niki nie zaraża. Zrobię może i test podstawowy na białaczkę - dla mnie ma to sens ;) Wszystko w Laboklinie.
3. USG wnętrza.

Ostatnio moja siostra cioteczna straciła jamnika. Trzy dni i po psie. Okazało się, że miał wielkiego guza wewnątrz z przerzutami, że tak naprawdę nie wiadomo, co najpierw było zaatakowane. Po psie nic nie było widać, tylko jakby się spasł trochę - sama go widziałam. Wesoły, bez zmian w zachowaniu...

Nikuśka szczęśliwa, kochana i do schrupania. Dziś współpracowała ze mną i mam nowe zdjęcia - znów przyszalałam :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Edit: Witaj Blekitny.Irys :1luvu:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro lut 20, 2013 23:38 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Ha! A mówi się, że zielony nie jest twarzowym kolorem. :wink: Niki daje kłam takim twierdzeniom. :mrgreen:
Lalunia. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lut 21, 2013 12:00 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

selene00 pisze:Ha! A mówi się, że zielony nie jest twarzowym kolorem. :wink: Niki daje kłam takim twierdzeniom. :mrgreen:

I do burasków jak najbardziej pasuje :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 21, 2013 12:16 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kiche_wilczyca pisze:
selene00 pisze:Ha! A mówi się, że zielony nie jest twarzowym kolorem. :wink: Niki daje kłam takim twierdzeniom. :mrgreen:

I do burasków jak najbardziej pasuje :ok: :ok: :ok: :ok:
Nooo... nieskromnie

Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Czw lut 21, 2013 17:09 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

nadrobiłam fotki. Humor mię się poprawił :mrgreen: Ale masz wesoło z tą Nikuśką! :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw lut 21, 2013 18:28 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

o mamusiu Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 21, 2013 21:03 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

szybenka pisze:
Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw lut 21, 2013 22:23 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

To jeszcze wrzucę te fotki (niewyraźne - wybaczcie), bo lubię taki Nikusiowe spojrzenie:

Obrazek Obrazek

Obrazek

I zwróćcie uwagę, jak kurczowo trzyma zdobyte pióro :)

Dziękuję za podziwy i zachwyty nad moją koteńką :1luvu:
Kiedy jej przekazałam Wasze komentarze, reakcja była taka:

Obrazek

Skromna, prawda? ;)
Obrazek

szybenka

Post » Czw lut 21, 2013 22:42 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Moje Śliczności Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

jestem wymięknięta :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 27, 2013 11:00 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

szybenka pisze:Dziękuję za podziwy i zachwyty nad moją koteńką :1luvu:

Obrazek

Skromna, prawda? ;)

Widać, że jej sodówka do głowy nie uderzyła ;) :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 28, 2013 23:04 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kiche_wilczyca pisze:Widać, że jej sodówka do głowy nie uderzyła ;) :ok:
:) oby jej pańci nie uderzyła 8)

Profil księżniczki :1luvu:
Obrazek

Tak sobie duża myślę...
Obrazek

i myślę...
Obrazek

...pobawiłabym się...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zmęconam...
Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Pt mar 01, 2013 22:59 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Wyjeżdżam na tydzień, więc wrzucę kolejną porcję fotek :)

Wystarczy, że na chwilę siądę lub się położę, a Niki to momentalnie wykorzystuje w ten oto sposób (zmęczona podłam na 15 min.):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to z dzisiejszego wieczoru:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy wszystkich :1luvu:
Obrazek

szybenka

Post » Pt mar 01, 2013 23:02 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

szybenka pisze:Obrazek

I zwróćcie uwagę, jak kurczowo trzyma zdobyte pióro :)

Dziękuję za podziwy i zachwyty nad moją koteńką :1luvu:

Obrazek

Skromna, prawda? ;)
Agnieszko świetne zdjęcia a jeszcze lepszy komentarz :ok:
Udanego spokojnego wyjazdu :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]