Wszystkiego dobrego dla Was

Moderator: Estraven
gpolomska pisze:Myszolandia pisze:Tak,tak Nikutek jest przykładem tej walki ,oj jak bardzo
Wiem... nawet mnie Agop pytała, czy komukolwiek udało się wygrać, bo Mokate, Emilek, Antoś... więc jest NIKI, która wygrała... a może niedługo będzie i Czesio (kilka dni temu wet mu dawał kilka dni życia - dostał interferon i wołowinę: przybiera, zaczyna się bawić, a w piątek morfologia: mam nadzieję, że będzie poprawa, bo miał tragiczną HGB i HCT).
Głaski dla Nikusia ja od wczoraj mam tu cudne Małe Czarne (Norbi) - musiałam się pochwalić

a ja od wczoraj mam tu cudne Małe Czarne (Norbi) - musiałam się pochwalić
Nie mam nic przeciwko, tylko że my już walkę mamy za sobą i nie wiem czy z samą białaczką. To była walka z różnymi chorobami po kolei, do kt. może i przyczynił się wirus. Przyznam szczerze, że szczegółów już nie pamiętam (mam zapiski), ale strachu i niepewności nie zapomnę.gpolomska pisze:Pozwoliłam sobie Niki dodać w pierwszym poście Mokate i kotów walczących (link w stopce pod banerkiem Mokate) - będzie dodawała nadziei tym, którzy walczą... mam nadzieję, że mogę ją tak "wykorzystać" i dać za przykład, że czasami się udaje, choć jest ciężko.

selene00 pisze:Ha! A mówi się, że zielony nie jest twarzowym kolorem.Niki daje kłam takim twierdzeniom.
![]()
Lalunia.

szybenka pisze:

szybenka pisze:Dziękuję za podziwy i zachwyty nad moją koteńką![]()
Kiedy jej przekazałam Wasze komentarze, reakcja była taka:
Skromna, prawda?

kiche_wilczyca pisze:Widać, że jej sodówka do głowy nie uderzyła![]()

Agnieszko świetne zdjęcia a jeszcze lepszy komentarzszybenka pisze:
I zwróćcie uwagę, jak kurczowo trzyma zdobyte pióro
Dziękuję za podziwy i zachwyty nad moją koteńką![]()
Kiedy jej przekazałam Wasze komentarze, reakcja była taka:
Skromna, prawda?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości