MaryLux pisze:

viewtopic.php?f=8&t=134640&start=225#p9656943
kussad pisze:Bardzo poźno wczoraj wieczorem zamówiłam karmy i żwirek - cena bardzo konkurencyjna w stosunku do tych, które do tej pory znam. Zobaczę kiedy dojedzie przesyłka i jak oceni to kotek
NITKA/KARINKA pisze:Moje ostatnie zamówienie dotarlo bardzo szybko.
Zamawiałam w nocy ze środy na czwartek ( potwierdzenie zlożenia zamówienia ma godzina 0:40), wysłano w czwartek, dotarło w piątek po 14-tej.
Tym razem i firma kurierska(Siódemka) się spisała ( mail z linkiem do śledzenia przesyłki, rano SMS i telefon od kuriera kiedy dostarczyć).
Zamówienie nie było skomplikowane, dotarło w całości, koty bardzo zadowolone z ogromnego pudła.
Edit : z powrotu do starego sprawdzonego żwirku jesteśmy zadowoleni wszyscy.
kussad pisze:Przewiduję problem, którego się obawiałam - dostałam maila...a ja powinnam daleko od domu pracować do 17:00 jeśli nie dłużej a nikt nie będzie się zajmował odbieraniem mojej przesyłki ciężkiej i w takiej cenie, do której niekoniecznie chciałam ujawniać...... za ciężka jak na prośbę o zostawienie tego na dole w sklepie bo co ja później z tym zrobię a specjalnie ze względu na wągę zamówiłam opcję z dostawąFirma kurierska doręcza przesyłki Pn – Pt w godzinach od 9 do 17.
Niestety nie możemy dać gwarancji, o której godzinie nastąpi doręczenie oraz czy kurier skontaktuje się przed doręczeniem przesyłki, ponieważ zamówienia są wysyłane za pośrednictwem zewnętrznej firmy kurierskiej na której harmonogram pracy nie mamy wpływu .
Za wszelkie niedogodności najmocniej przepraszamy.
Liczymy na dalszą owocną i bezproblemową współpracę.
To też sobie u siebie zacytuję bo wolę mieć zebrane u nas...
kussad pisze:Pozytyw! - zamówienie złożone w niedzielę ok. 19:45 - dostawa dziś tzn. we wtorek byłaby możliwa już o 13:00, uzgodniona z firmą kurierską była o 16:40; szkoda jedynie, że kurier dowiedział się tego dopiero ode mnie a nie od swojego biura...
Dorzucone gratisy, zapakowane bardzo solidnie
25.02.2013
moje terminy z kolejnych etapów załatwiania...
edycja o 12:25 "Status Zamówienia:Zamówienie przyjęte"
edycja o 14:40 "Wystawiono paragon do Twojego zamówienia - Przygotowane do wysyłki"
26.02.2013
O 6:20 dostałam SMS że przesyłka została przekazana kurierowi…
Telefonicznie uzgadniałam bardziej konkretną godzinę dostawy i zwolniłam się z pracy…
Żwirek kupiłam ten: http://www.krakvet.pl/krakvet-zwirek-be ... 23899.html (waży 19,3 kg)plus neutralizator!
Zobaczymy jak sprawdzi się u nas - inne futerko, czepliwość do łapek i charakter górnika i czy będziemy z niego zadowoleni. (Prawdopodobnie edycja była już po wysłaniu zamówienia - nie widać kiedy zostala wprowadzona

- to znaczy do którego konkretnie?NITKA/KARINKA pisze:Edit : z powrotu do starego sprawdzonego żwirku jesteśmy zadowoleni wszyscy.
RC kociakowy z gratisem też sobie kupiliśmy!
Od 2000 roku miewaliśmy już bardzo różne żwirki i drobne i grube i pylące i compact i klasyczne. W niektórych tworzyło się błoto, ogromne grudy i przylepiały do dna. Niektóre zmieniałam bo np. od kolejnej dostawy pogorszyła się jakość, niektóre nagle znikały ze sprzedaży. Niektóre kocurki bardzo roznosiły na futerku i łapkach…
W tej chwili najczęściej stosujemy i wracamy do Hilton compact – http://www.krakvet.pl/hilton-zwirek-ben ... -2974.html na zdjęciu to ten z prawej strony.
Benka „Zielony las” też kiedyś próbowaliśmy ale wolę compact.
Jakie macie kuwetki!? My dość długo mieliśmy zwykłe a od dłuższego czasu mamy krytą, a zresztą to wiecie bo prawdopodobnie poznaliście ją na zdjęciach malutkiego Nerutka zanim zaczęłam ją przykrywać…
Poddałam się - usiłuję przegrać na dysk zdjęcia z karty pamięci kieszonkowego aparatu – może wtedy po reinstalacji będzie mi je łatwiej przeglądać i opracowywać…

Po tym całym epizodzie żołądkowym czuję się nadal bardzo dziwnie i niepewnie

Na możliwe że grypę u nas właśnie zachorował kierownik...
Jeszcze tylko za chwilę kliknę trzeci raz z domu popołudniu na Persy!

Pozdrawiamy i dobranoc!