Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 28, 2013 18:22 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

A.
Wisz co, z tym odbieraniem zwierząt to ja bym uważała...bo na moim wątku była taka forumowiczka, która stwierdziła,że Amelka ma u mnie BARDZO ŹLE- nie jest mianowicie kotkiem dosyć kochanym.I że mam jej rzeczoną Ameczkę oddać- bo ona wie lepiej jak kochać małą siczkę.
Cóż...

Bardzo trudno jest komuś wytłumaczyć,że się mu kota nie odda BO KURNA NIE!!!!!!!!! :mrgreen:

Hmmm...może ja źle te moje koty wychowuję...?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw lut 28, 2013 21:22 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

A Ty je W OGÓLE wychowujesz?

wiesz......po się cisnie pytanie.......a po co?:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lut 28, 2013 21:36 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Taaaaa - moi znajomi twierdzą, że mam najbardziej wychilloutowane zwierzęta świata co ni mniej ni więcej oznacza, niewychowane :ryk:

Taaaa... żeby oni wiedzieli ile ja pracy w Bulisława włożyłam, i nauczyłam się myślec, za niego! i przewidywac nieprzewidywalne
(!) ale jak się nie podoba to ja mam jedną odpowiedź - WON - one tu mieszkają i są moją rodziną w przeciwieństwie do znajomych ;) Ci na których mi zależy moje gnojki uwielbiają :)

Kamila - tak opowiadam o sytuacji, w której Bulisław zawisł na belce uciekając na wszelki wypadek przed dzikiem, którego goniła Salsa całkiem w innym miejscu. Pańcia się drze znaczy należy się ewakuowac :P taaaaa... bohater z niego najwyższych lotów... a ile ja się nacwierkałam, żeby go przekonac, że w kałuży nie utonie to moje 8O wielki pies o malym rozumku :roll

edit:

a co do małego rudego - on łysieje tylko nocą 8O dziwne to opowiemy o tym dr. Dominice. nie mniej już nie jestem taka pewna swoich przypuszczeń... może się wyskubuje? ale po co??

aaaaaaaaaa ... i on się nie tak na łyso tylko na krótkowłoso przerabia? może zmienił wyznanie i zapragnął byc dachowcem??
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Czw lut 28, 2013 22:06 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

a moze on po prostu zmienia futro na dorosłe?

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw lut 28, 2013 22:15 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Neigh pisze:a moze on po prostu zmienia futro na dorosłe?

może... czuje się dobrze więc nie panikuję, poczekamy do wtorku, ale skrócenie futra z przodu widac wyraźnie na zdjęciach - to się stało jeszcze w lecznicy. Teraz ma taki sam plac na boku. Skóra czysta, sprawdziłam dokładnie - mam już doświadczenie z wszelkimi syfami, Bulisław chyba przeszedł wszystkie jednostki chorobowe jakie jestem sobie w stanie wyobrazic. :roll:
Obrazek

fairey

Post » Czw lut 28, 2013 22:26 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Jeśli moja matka jest "babką tego kota" to ja- jestem matką.
A matka co robi? Wychowuje.
A że źle...to inna bajka.

Tak, tak-on zmienia wyznanie. Koty-buddyści golą się na łyso. Nazywa się to rytuał przejścia- z norwesia stajesz się jakimś korniszem...brr...

kotkins

Post » Czw lut 28, 2013 23:25 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Może zrzuca futro zimowe na letnie. Gdzieś czytałam tylko nie pamiętam teraz gdzie :oops: , na stronie opisującą rasy: norweski, MCO, syberyjski, że któryś z nich tak zmienia futro, że latem jest bardziej krótkowłosy. Z tekstu wynikało, że może być spora różnica w wyglądzie letnim i zimowym.
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Czw lut 28, 2013 23:42 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Czesław nic takiego nie robi a to są KLONY :P poczekamy do wtorku i nie siejemy paniki ;)
Obrazek

fairey

Post » Sob mar 02, 2013 13:50 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Dziewczyny potrzebuje Waszej rady, chcę zrobic bazarek na bidy z poradami prawnymi, proszę o Wasze opinie i sugestie -> viewtopic.php?f=20&t=151260

Potrzebuję też Beneficjentów pomocy. Wiem że koci świat potrzebuje środków. Podrzućcie mi proszę komu jeszcze można pomóc. Nie znam ludzi na miau więc potrzebuję Waszych sugestii.
Obrazek

fairey

Post » Nie mar 03, 2013 14:13 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Zgodnie z przewidywaniami Szanownego Kotkinsa -> Scratchysław pogromca bullterierów ;)
Obrazek
Obrazek

fairey

Post » Nie mar 03, 2013 16:49 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

RATOWAĆ BULISŁAWA!!! :mrgreen:

kotkins

Post » Nie mar 03, 2013 18:37 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

kotkins pisze:RATOWAĆ BULISŁAWA!!! :mrgreen:

To co?:) Szykujemy ekipę ratunkową? :lol:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Pon mar 04, 2013 0:26 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Takiego dokocenia to powinno sie mi stanowczo zazdrościć :p żeby z TŻami tak łatwo szło :p
Obrazek

fairey

Post » Pon mar 04, 2013 7:02 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

A na cholerę Ci TZ jak masz dwa koty i psa? Serio mówię.

Obrazek

Neigh

Post » Pon mar 04, 2013 12:00 Re: Bulisława i Czesława dokociłam :))

Neigh pisze:A na cholerę Ci TZ jak masz dwa koty i psa? Serio mówię.

Haha, ja wiem, to taka mała dygresja była. Bez poprzedniego TZ ta mi zdecydowanie lepiej, gnojkom tez. Po jego ostatniej wizycie Bulislaw tydzien nie chcial chodzic na spacery a Czeslaw zlal sie na sofe jak tamten probowal go tknac 8O
Obrazek

fairey

[poprzednia][następna]