Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 28, 2013 13:26 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

smarti pisze:

ale u nas, jak od ponad roku ( bo Maciuś już chyba "siedzi" ponad rok :strach:) ktoś przychodzi po kota, to nigdy przenigdy Maciuś nie spojrzał na nikogo, nie wyszedł spod krzesła, nie pozwolił się dotknąć, nie szedł na kici kici i na imię, nie mówiąc już o tuleniu ! Maciuś się po prostu w tej Pani zakochał od pierwszego wejrzenia :love:
Czy Pani się zakochała to jeszcze nie wiem bo Pani ma trudny wybór bo jeszcze w Pani się zakochał Bogdanek-też chciał aby go głaskała i tuliła, ale on ogólnie jest bardzo miziasty i proludzki-taka gadająca przylepa więc u niego tak nas to nie zdziwiło, na a z tym Maciuniem to szok :1luvu:

no to jestem ciekawa co Pani zrobi, bo chciała koniecznie czarnula. Czy będzie szukać dalej, czy da się ponieść innokolorowej miłości ;) :1luvu:
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Czw lut 28, 2013 13:46 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

z tym czarnulem to Pani powiedziała że niekoniecznie :D

poza tym rozważa ogolnie dwupak 8)

a Maciuniowi i Bogdankowi Dom należy się jak rzadko którym-sprawdziłam to - Maciunia jest u mnie od pażdziernika 2012 :!: a Bogdanek od marca 2012 :!: :strach: :strach:

Jest coś takiego że jak kotek za długo siedzi zdrowy i czeka w DT to to czuje, ma poczucie tymczasowości i nie najlepiej to na niego działa, staje się smutny , apatyczny a i przyzwyczaja się do nas i my do niego- co też nie jest takie dobre....

Nie wiem-trzymam wielkie :ok: :ok: za wybór Pani ale to decyzja na całe kocie życie i dużą część ludzkiego, więc wiadomo że trzeba się "z tym przespać" :D :ok:

a oto piękności o których mowa :D

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Maciunia pocieszne spojrzenie jest warte każdych pieniędzy :love: :ryk:
Ostatnio edytowano Czw lut 28, 2013 14:10 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lut 28, 2013 14:17 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

też o tym myślałyśmy ! zwłaszcza że oni tworzą z Maciuniem związek partnerski :kotek: :kotek:

ale Cyganek jeszcze jest zbyt lękliwy do nieznajomych-nawet bał się dać pogłaskać-oczywiście by się ośmielił po kilku/kilkunastu dniach w prawdziwym domu, jednak tamte dwa kicie tak Panią oblepiły że Cyganek nawet nie miał szans...

ale odkąd są w pokoju we trzech to stworzył sie idealny trójkąt partnerski czyli tzw poligamiczny związek partnerski - my już jesteśmy na wyższym stopniu tolerancji niż nawet zachodnia Europa nie mówiąc o naszych p..osłach :ok: :ryk: , tak więc Maciunio z Bogdaniem jak najbardziej-jest love :love: 8)

w razie by co Cygankowi zaraz z Palucha załatwimy młodą laseczkę aby go pocieszyć :D

ale to wszystko to takie sobie plany/marzenia więc szaaa.., aby nie zapeszyć :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 28, 2013 15:22 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

...dziś urodzinki Durianka :1luvu:

wg wszelkich znaków na niebie i ziemi wynika ze w tych dniach są 10-te urodzinki Durnego Durianka :kotek:

kotuś urodził się u naszego ówczesnego szwagra na ok 6 tygodni przed Wielkanocą 2003 roku.
W pierwszy dzień Świąt po duużym winku powiedzieliśmy, chyba wcale nie na poważnie, że go bierzemy...
...jakież było nasze zdziwienie gdy, oczywiście nic nie pamiętając, zobaczyliśmy w Lany Poniedziałek Krzysia z puchatą, mieszczacą się na dłoni, biało-czarną kulką :love:
ponieważ własnie wszyscy wróciliśmy z wakacji w Tajlandii, wspolnie postanowiliśmy kocurkowi nadac imię tamtejszego, straszliwie śmierdzącego ale za to przesmacznego owocu "Durian" :lol:
..odtąd zaczęło się moje poznawanie, a potem moja wielka miłosć do kotów ( bo TŻ-kochał je od zawsze :D )

..można z dużą dozą pewności powiedzieć, że gdybym wtedy nie poznała i nie pokochała Durianka to nigdy nie byłoby tylu uratowanych kotów, bo nigdy nie byłoby u nas DT..

100 LAT W ZDROWIU KOCHANY DURIANKU !!!

Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek

Obrazek..Obrazek..Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Czw lut 28, 2013 19:30 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

Dwieście lat! :D :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 28, 2013 19:56 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

dziękuję w imieniu Durianka :1luvu: :piwa:
ale wtedy to już z niego byłby bardzo starutki kot a i bez pańci trudniej byłoby mu zadbać o wyżywienie stada ...bo to przecież on jest tu nestorem kociej rodzinki i to on dba o to aby im niczego nie brakowało...a przynajmniej tak się zachowuje jakby to on dbał.. :ryk:

Marzenia-zobacz-to Twoja okolica,może gdzieś się pojawi :(

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4206_n.jpg

smarti

Post » Czw lut 28, 2013 20:19 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

Dużo zdrówka mój piękny Durianku :1luvu: :balony:

:love: :love: :love: a Bogdan... :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lut 28, 2013 20:26 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

Durianku, najlepszego :birthday:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw lut 28, 2013 20:35 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

smarti - wbrew pozorom to kawał ode mnie,ale ja zawsze się rozglądam i patrzę czy nei ma nowych kotow na moim terenie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 28, 2013 20:57 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

Przyłączamy się do życzeń

Obrazek
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Śro mar 06, 2013 9:08 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

Spóźnione, ale szczere życzenia dla Durianka! :balony: :birthday: :torte:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 06, 2013 12:52 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

o, Erinku, nareszcie jesteś :D :1luvu:

a Durianek bardzo serdecznie dziękuje wszystkim pamiętającym Cioteczkom za życzenia :kotek: :piwa: :1luvu:

smarti

Post » Śro mar 06, 2013 12:59 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

Ja cały czas jestem 8)

Cmoczek w nosek dla Durianka :1luvu:
I dla pozostałych futrów też :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 06, 2013 13:31 Re: DT im.Smartinka9 ..10-te urodziny Durianka :)

no przecież wiem 8)

ale fajnie że wreszcie dałaś głos :D

smarti

[poprzednia][następna]