KRÓLIŚ ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ-zostaje w cudownym dt na zawsze:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 0:34 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

Tabo mi opowiadała, że Króliś taki śliczny!
Ale zobaczyć to na własne oczy to już zupełnie coś innego.

Przepiękny :1luvu:

Wiesz agnezs, pamiętam go z tej piwnicy. Obfajdany, cuchnący pokawałkowany szkielet :evil:
A Ty go wyprowadziłaś na 4,6 kg !

Gratulacje i szacun kobieto :ok:

Myślę, że niedługo możemy się na chwileczkę umówić,
czasami jeżdżę na Twojej trasie.
Wpraszam się na mocną czarną herbatę :mrgreen: ,
przy okazji dzieciaka wysmeram i uwolnię Cię od sprzętu :ryk:

Myślę, że od Tabo da radę wyciągnąć kontakt do Ciebie.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt lut 22, 2013 11:49 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

Niesamowite są te zmiany - powinniście wkleić starą i nową fotkę na wątek łabądków :ok: . Gdy się widzi taki przypadek trudno uwierzyć, że kiedyś będzie dobrze - te foty dowodzą że warto walczyć, bo można uratować życie. Gratulacje i :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 22, 2013 15:16 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

i przywracają wiarę w sens tego, co się dla kotów robi
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Pon lut 25, 2013 13:17 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

delfinka pisze:Ale zobaczyć to na własne oczy to już zupełnie coś innego.

Myślę, że niedługo możemy się na chwileczkę umówić,
czasami jeżdżę na Twojej trasie.
Wpraszam się na mocną czarną herbatę :mrgreen: ,
przy okazji dzieciaka wysmeram i uwolnię Cię od sprzętu :ryk:

Myślę, że od Tabo da radę wyciągnąć kontakt do Ciebie.

A zapraszam serdecznie :D Na szczęście nie jesteś facetem, bo przy obcych Króliczek się chowa. Ale laski lubi :D
Rudolf już od dwóch tygodni jest u nas pełnoprawnym kotkiem, szczepienia się uprawomocniły i mógł poznać całe towarzystwo. Z lekką pomocą Feliwaya zamieszkał z nami (czy bardziej my z nim) no i chyba nasz Ci On :wink:

Tu mam jedno historyczne zdjęcie :oops:

Obrazek

Zamieszkał z wujkiem Amperkiem (wcześniej były fotki), ciocią Brusią (też się pokazała) i z Kreciem:

Obrazek

Obrazek

A tu zgaduj zgadula - gdzie jest Króliczek?

Obrazek

agnezs

Od: Czw lip 06, 2006 7:58

Post » Pon lut 25, 2013 22:44 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

o dżizas 8O , Królisio,nasz kochany połamaniec na takiej wysokiej szafie,
no ładna ta rehabilitacja u Was :wink:

piękny kocio wyrósł:) Gratulacje :!: :1luvu:

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Pon lut 25, 2013 22:51 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

agnezs pisze: Z lekką pomocą Feliwaya zamieszkał z nami (czy bardziej my z nim) no i chyba nasz Ci On :wink:

czy...,czy...to znaczy to co myślę...i aż boję się pytać głośno?

więc zapytam małymi literami:czy Króliś zostaje u Was... na zawsze?

Co za cudne towarzystwo kocich Wujków i Cioć :1luvu:

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Wto lut 26, 2013 7:51 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

Tak tak, zostaje :D

agnezs

Post » Wto lut 26, 2013 7:52 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

Królisiu :1luvu: ty alpinisto!
agnezs dzięki za dom dla niezwykle sprawnego połamańca :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lut 26, 2013 8:16 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

Króliś w zdobywaniu szafy to w większości wciągał się na przednich łapkach :kotek: tylnymi drapiąc w szafę :roll: Nie umie się z nich wybić, wysoko wyskoczyć. Muszę nagrać film jak teraz chodzi, może komuś się przyda. Generalnie ruchy tylnymi łapami mój TZ porównuje do Charliego Chaplina.

agnezs

Post » Wto lut 26, 2013 15:16 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

agnezs pisze:A tu zgaduj zgadula - gdzie jest Króliczek?

Obrazek

To mi przypomniało, że faktycznie Króliś ma skłonności do chowania się metoda zlewania z otoczeniem, takim mały kameleon :ryk:
Pamiętam obrzydliwie brudny korytarz piwniczny, a w nim rudego kota, który tenże korytarz pokrył jasnobrązową wydzieliną z doopki, aby udawać, że jest jedna z tym.

A teraz proszę, Panisko!, ze wszystkim co kotu do szczęścia potrzebne. I to na zawsze.

Agnezs, serdecznie gratuluję I Tobie i TŻ :ok: :piwa: :mrgreen: :1luvu: :dance: :aniolek: i wszystko czego nie wymieniłam.

Tabo, a może wprosimy się razem? Oblać okoliczność. Z naleweczką?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt mar 01, 2013 8:32 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

No to skoro jeszcze tu zaglądacie to pokaże najnowszego Króliczka :kotek:

Obrazek

I kocią Rodzinkę w komplecie tu w wydaniu kotów nałóżkowych :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Jak widać my ludzie, gatunek niższy w hierarchii, musimy się nieźle nakombinować, by mieć chociaż kawałek łóżka dla siebie :oops:

A tu Króliś z Ciocią Brusią

Obrazek

agnezs

Post » Pt mar 01, 2013 11:13 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

nie zdawałam sobie sprawy z tego, że masz taaakie stadko! :lol:

przy kotach to faktycznie czasami o wolną miejscówkę. U nas, gdy 6-te pcha się na wyro,
to wypraszam i zamykam dopływ
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt mar 01, 2013 11:17 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

agnezs pisze:Obrazek

Ale słodziaki :1luvu: Szkoda, że moje nie chcą ze mną spać :cry: One tylko przychodzą rano jak usłyszą budzik i "sapią" mi na twarz, że mam wstawać i karmić :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Pt mar 01, 2013 11:22 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

no, przynajmniej konkretnie

najgorsza oprcja jest taka, że siedzi i tak sobie miaukoli
dźwiękiem jakby piłą po nerwach ciągnął
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt mar 01, 2013 15:49 Re: RUDY KOCUREK ZE ZŁAMANĄ MIEDNICĄ - leczy się i SZUKA DS

agnezs, ale kolorowo u Ciebie :kotek: Same śliczności :ok:
Ania

balanka

Od: Pt paź 05, 2012 13:44

[poprzednia][następna]