Norbi [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 23, 2013 13:26 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

kochana Ty i Magnolia! :1luvu:
aż serce rośnie jak się czyta takie opisy

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Sob lut 23, 2013 13:34 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Kochany to jest mój mąż, który mnie jeszcze nie przegonił z tym kocim inwentarzem...... :D :D :D :D :D :D :D

:1luvu:

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Sob lut 23, 2013 13:37 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

"Jest źle, ale stabilnie. Dostał zastrzyk na pobudzenie szpiku do produkcji krwi. Będą diagnozować dziś lub jutro."

Ja mam cały czas nadzieję. Norbi to silny zawodnik. Skoro weci dają mu jakąkolwiek szansę, to znaczy, że tę szansę ma.
Tak sobie poczytałam raz jeszcze wątek Norbiego. On faktycznie jest niezdiagnozowany w zakresie anemii i pogorszenia wyników. I przy słabych wynikach i braku diagnozy dodatkowo zaszczepiona słabizna została. Może któryś wirus ze szczepionki się uczynnił. :( Ale dobrej myśli jestem.

Fifi - mnóstwo kciuków dla Magnolki i Ciebie, i męża też.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Sob lut 23, 2013 13:52 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Nie ma też informacji o wynikach ponownych testów białaczkowych.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Sob lut 23, 2013 13:53 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

fifi2005 pisze:Kochany to jest mój mąż, który mnie jeszcze nie przegonił z tym kocim inwentarzem...... :D :D :D :D :D :D :D

:1luvu:

ja też mam takiego :1luvu: wszystkie zwierzaki by przygarnął w potrzebie :)
i tak jesteś kochana :kotek:

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Sob lut 23, 2013 15:03 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Właśnie dzwonili. Serce się zatrzymało. Próbowali reanimować, ale niestety serce było za słabe - nie dało rady.

Krew na sam widok była dzisiaj nieładna - m.in. z powodu postępującej anemii bez tlenu serce słabło (wczoraj pisałam, że jeśli tendencja się utrzymała taka jak pomiędzy 20.01. a 07.02., to On już nie powinien chodzić - niestety się sprawdziło; powiedziała, że być może miał białaczkę, a być może nie i że źle, że nie ustalono jednoznacznie przyczyny anemii, bo może to był FeLV, a może nie). Zatrzymanie krążenia to bezpośrednia przyczyna śmierci. Kobieta stwierdziła też, że był odwodniony, ale że przez wymioty od wczoraj nie mógł się aż tak odwodnić. A poprzednie dni jadł (u mnie tylko mokre, bo chrupków nie chciał). Stwierdziła, że był zbyt mocno wyniszczony, a serce było bardzo słabe.

Jak przyjechałam z Nim we wtorek, miał bardzo zimne uszy i łapki, ale myślałam, że może zmarzł albo co; w jeden dzień był bardzo gorący; wczoraj i dzisiaj znowu zimne łapki i uszy. Wiedziałam, że Jego ładowanie się na kolana i do łóżka to nic dobrego :-( dzisiaj w nocy zrobił mi po twarzy łapką jak Mokate...

Jadę po kontenerek i Jego dokumenty; może mi się dadzą z Nim choć pożegnać. Norbiego oni oddadzą do kremacji. Miał całe trzy dni bycia ukochanym Księciuniem w moim domku. A myślałam, że 4 miesiące dane Mokate to było mało. Boli... bardzo boli... cała trójka ukochanych koteczków mi odeszła: Mokate, Aniołek i Norbi. Dla wszystkich było za późno. Jadę tam... próbowałam - znowu się nie udało...
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Sob lut 23, 2013 15:08 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Grażynko, tak bardzo mi przykro :cry: :cry: :cry:
Przytulam mocno i płaczę razem z Tobą :cry: :cry: :cry:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 23, 2013 15:08 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

8O
sekcje niech zrobią,musi być jakaś przyczyna takiej śmierci Grażynka :roll:
Ostatnio edytowano Sob lut 23, 2013 15:11 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 23, 2013 15:09 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Grażynko ...
Skoro mnie boli, to jak Ty cierpisz. Przytulam. Mocno.
Do tej chwili miałam nadzieję.

To jakieś fatum nad łódzkim schroniskiem.

Dziękuję za to, że nie odszedł sam i w poczuciu niekochania. Że dałaś mu godziny szczęścia i poczucie miłości.

Norbi, Maleńki, stałeś się dla mnie bardzo ważny. Nie zapomnę. <*>
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Sob lut 23, 2013 15:10 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Przytulam :cry: :cry: :cry:

Śpij spokojnie, koteczku [']

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 23, 2013 15:12 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Bardzo mi przykro.
Norbi [*]

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Sob lut 23, 2013 15:13 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

:cry:
Brykaj szczęśliwie po Tamtej Stronie koteńku :cry:

Grażyno przytulam ciebie i rodziców.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Sob lut 23, 2013 15:14 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Grażyna, brak mi słów. Trzymaj się :(
Takie parszywe jest to życie i jesteśmy bezradni wobec niemożności pomocy istotom, na których najbardziej na świecie nam zależy :(

Trzymaj się, kochana Kobieto o wielkim sercu.

Ja też ryczę i nie chcę się z tym pogodzić...

Norbisiu, do zobaczenia Gdzieś Tam [`][`][`]
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 23, 2013 15:16 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Nie da się opisać tego słowami.... przykro mi ... po cichu bardzo mocno Wam kibicowałam bo wierzyłam że On i Ty będziecie w końcu szczęśliwi, on będzie miał szanse szczęśliwie i zdrowo żyć przez lata i że Ty będziesz mogła w końcu zaznać szczęścia przy kocie i cieszyć z nim przez baardzo długie lata :cry:
Norbi [*] biegaj szczęśliwy za TM :cry:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Sob lut 23, 2013 15:17 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Grażynko, on teraz jest razem z Mokusią i Aniołkiem. One teraz będą się Norbim opiekować.

Siedzę i płaczę, i nie mogę przestać.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]