Moderator: Moderatorzy
piotr2422 pisze:Mamrot pisze:piotr2422 pisze:Molesław pisze:Do Piotr 2422. Proszę nie gniewaj sie, ale dzienniczek Molka to kopia dzienniczkaTwojego Maćka
spoko oko
otwieram dzienniczek waswpodpisie atam nadalwidac tylko wpisy do 11.02
niewiem ja mam jwoj aktualny nadal wysoko niestety
piotr2422 pisze:ta karma mi sie konczy ale mam jeszcze animonde sporo od jutra podniose na 1u i na tej dawce zrobie krzywa za pare dni
Mamrot pisze:piotr2422 pisze:ta karma mi sie konczy ale mam jeszcze animonde sporo od jutra podniose na 1u i na tej dawce zrobie krzywa za pare dni
napisałam żebyś zrobił krzywą na 0,75, i nie skacz tak z karma, wiem,że miamor drogi ale to naprawde bardzo dobre rozwiazanie, zrób zapas na miesiac conajmniej.
piotr2422 pisze:Mamrot pisze:piotr2422 pisze:ta karma mi sie konczy ale mam jeszcze animonde sporo od jutra podniose na 1u i na tej dawce zrobie krzywa za pare dni
napisałam żebyś zrobił krzywą na 0,75, i nie skacz tak z karma, wiem,że miamor drogi ale to naprawde bardzo dobre rozwiazanie, zrób zapas na miesiac conajmniej.
mam zapasy karmy chce je wykonczyc bo mam jej sporo nastepne zapasy beda sie skladac z 1 rodzaju karmy na jakies pare miesiecy bedzie spokoj krzywa na 0,75 muwisz ok postaram sie zrobic jak najszybciej
pomiar z 23 +5 341
piotr2422 pisze:Mamrot pisze:piotr2422 pisze:ta karma mi sie konczy ale mam jeszcze animonde sporo od jutra podniose na 1u i na tej dawce zrobie krzywa za pare dni
mam zapasy karmy chce je wykonczyc bo mam jej sporo nastepne zapasy beda sie skladac z 1 rodzaju karmy na jakies pare miesiecy bedzie spokoj krzywa na 0,75 muwisz ok postaram sie zrobic jak najszybciej
pomiar z 23 +5 341
Molesław pisze:Dzisiaj PRE 372 i włosek insuliny.
Wczoraj na wieczór na dojedzenie dałam mu Gormet pasztet z królika (0 % węglowodanów) ale kręcił nosem, zjadł odrobine i więcej nie chciał. No to ja na sposób - dzisiaj rano na głodnego dostał 1/4 puszki i zjadł bez mrugnięcia okiem. Potem dostał to co lubi najbardziej czyli Felixa z kurczakiem
Molesław pisze:Molesław pisze:Dzisiaj PRE 372 i włosek insuliny.
Wczoraj na wieczór na dojedzenie dałam mu Gormet pasztet z królika (0 % węglowodanów) ale kręcił nosem, zjadł odrobine i więcej nie chciał. No to ja na sposób - dzisiaj rano na głodnego dostał 1/4 puszki i zjadł bez mrugnięcia okiem. Potem dostał to co lubi najbardziej czyli Felixa z kurczakiem
O 18.00 PRE 360 i włosek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości