Oj takie piękne życzenia tutaj napisane a ja nie mogłam na forum podziękować czy odwzajemnić życzenia

hasło mi przepadło i minęło trochę czasu zanim je odzyskałam ale już jest w porządku

Nowinki z życia kociastego trio.. otóż każdy chyba na inny sposób przeżywa tą nieszczęsną zimę. Filemon z Jerrym siedzieliby ciągle na oknie obserwując spadające płatki śniegu (Filemon nawet przez szybę podjął się próby złapania ich

) . Jerry troszkę mniej je suchej karmy , natomiast apetyt nadrabia mięsnymi przysmakami

Za to Tomuś przeszedł już chyba całkowicie na wegetarianizm

Suchą karmę, przysmaki różnego rodzaju suche oczywiście jadłby na okrągło.. lecz trzeba mu urozmaicać dietę, a że mięsa nie je (surowe raz na jakiś czas jak ma ochotę to "skubnie" trochę) to je np pomidory, ogórki, owoce (tylko to lubi poza suchym jedzeniem). W szczególności za pomidorami wariuje..
Natomiast zaobserwowałam, że Tomuś często siedzi pod drzwiami i "płacze" ,jeśli nikt nie reaguje na jego prośby, udaje się na okno i tam dokańcza swoją "Serenadę"

Tak więc spełniłam jego prośby i zaczęło się wychodne na śnieg
Oczywiście w kubraczku, na smyczce wychodzimy razem na spacery, lecz krótkie co by nie zmarzł

On hasa i hasa po białym puchu..

Kilka zdjęć Tominka

A tu kilka zdjęć całej "rodzinki" razem i osobno
Filemon

Jerry

Tom

Razem