Norbi [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 20, 2013 0:26 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

Małe się pucuje i wcale o spaniu nie myśli... ale już wiem, że uwielbia kolanka.
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lut 20, 2013 0:29 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

fotorelacja z przygotowań do podróży ;)

pakowanie kota

Obrazek

pakowanie dokumentów

Obrazek

a to z nią mam jechać, git

Obrazek

jedziemy już czy głupiego ze mnie robią?

Obrazek

no wreszcie...

Obrazek

to teraz pokażę, jaki miziasty jestem

Obrazek

cały Norbi

Obrazek

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro lut 20, 2013 1:25 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

rewelacyjne podpisy, Sis :ryk:

gpolomska, jeszcze się zmęczycie wyciorem, zobaczysz, tak będzie gadał i mędził. wtedy daj znać, myślę, że damy radę załatwić zastępstwo :mrgreen: :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lut 20, 2013 1:53 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

A niech mi admin wybaczy!! :roll:

NORBI JESTEŚ Z>A>J>E>B>I>S>T>Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sis pisze:fotorelacja z przygotowań do podróży ;)

pakowanie kota

Obrazek

pakowanie dokumentów

Obrazek

a to z nią mam jechać, git

Obrazek

jedziemy już czy głupiego ze mnie robią?

Obrazek

no wreszcie...

Obrazek

to teraz pokażę, jaki miziasty jestem

Obrazek

cały Norbi

Obrazek
Nie było,nie ma i nie będzie-takiej jak TY...*

kochamcię

Od: Wto maja 12, 2009 0:43

Post » Śro lut 20, 2013 7:02 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

Dopiero wróciłam z pracy , doczytałam i odetchnęłam ! Masz super rodziców a Norbi da radę ! Uściski ode mnie i kciuki na przyszłość . :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lut 20, 2013 7:06 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

gpolomska pisze:
Animus pisze:pewnie będzie wystraszony

Tia... on już w lecznicy zmierzył mnie wzrokiem z góry na dół, podszedł i "tu mnie głaskaj". Tu wyszedł z kontenerka, przeciągnął się, do kuwety i "teraz będę jadł oraz zwiedzał". Pan Hrabia się znalazł...

cudnie!!!!!!!! ha ha nie mogę uwierzyć, tak, jak byście się znali całe życie :)
z ludźmi też tak jest :)

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Śro lut 20, 2013 7:33 Re: Norbi - norweski szkielet - Kotylion

No już! Wstawać! Meldować nam tu szybciutko, jak noc minęła!
No bardzo proszę.

No i jest już środa, więc:
Słupek pisze:
gpolomska pisze:Jak z nim szczęśliwie dojadę, to będziemy gadać. Nie chcę zapeszyć - póki go tu nie ma, to nic nie chcę.

No dobrze. Tego się trzymam. Popatrzyłam na zakupy w Vetfoodzie, skoro kasy nie chcesz, ale wrócimy do tematu jutro. Albo w środę, bo jutro będziesz drogą zmęczona i razem z Norbim poznawaniem zajęta.

wracamy do tematu. :D
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Śro lut 20, 2013 8:13 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Cudne wieści ! :D
Niesamowity kot - tak od razu wejść do nowego domu jak do siebie :lol:

Powodzenia w nowym życiu Norbi! :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lut 20, 2013 8:18 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

gpolomska pisze:Małe się pucuje i wcale o spaniu nie myśli... ale już wiem, że uwielbia kolanka.

no ja mu się nie dziwię, musi się chłopak domem nacieszyć :piwa:

kochamcię pisze:A niech mi admin wybaczy!! :roll:

NORBI JESTEŚ Z>A>J>E>B>I>S>T>Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podpisuję się pod tym :ok: :ok: :ok: :ok:
Admin spoko człowiek, na pewno wybaczy ;) :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lut 20, 2013 8:20 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Czytałam, kibicowałam ... ale bałam się odezwać ... żeby nie zapeszyć ...
Tak bardzo mocno wierzyłam, że Aniołek stanie na łapki i będzie z Tobą gpolomska już na zawsze ...

Teraz kiedy już Norbi jest w domku, kamień spadł mi z serca i ogromnie się cieszę Waszym wspólnym szczęściem :1luvu:

To takie cudowne uczucie, wiedzieć, że dwa serduszka (małe czarne i Duże ;-) nareszcie się połączyły :D

Teraz to już będzie idylla :)

Mocne tulaski ... niech Wam zawsze słonko świeci :ok:
Obrazek ANATOLEK [*] 25.03.2000 - 18.02.2015.

Anatolek

Od: Nie mar 11, 2012 14:07

Post » Śro lut 20, 2013 8:57 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Czytam i łzy same lecą :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
CUDOWNIE :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:
gpolomska SZACUN :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NORBI bądź szczęśliwy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Śro lut 20, 2013 9:22 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Dopiero teraz piszę (nie śpię od 6), bo Norbi - jakby to powiedzieć - chyba mnie lubi i nie chce się mną z Wami dzielić :mrgreen:

Na początek dnia fotki (mama robiła, bo ja nie mam jak - nawet jak siedzi u niej na kolanach, to jak mnie zobaczy, to się do razu do mnie pcha). W następnym poście zaraz dopiszę, jak wyglądała noc i poranek...

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
...

czarnekoty123

Post » Śro lut 20, 2013 9:34 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Strasznie się cieszę! Powodzenia!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lut 20, 2013 9:35 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Zacznijmy od nocy... no więc Norbi stwierdził, że będzie wskakiwał na łóżko aż mu się uda - dałam górę z kontenerka i wchodzi na raty. Ale nie ma lekko - za chwilę ładował się na parapet z łóżka (dobrze, że na miękkie spadał) - o 1 w nocy kombinowałam, jak mu to ułatwić - znalazłam swoją tunikę robioną ręcznie na szydełku prze babcię - jeden koniec zamocowała za oknem, zamknęłam okno (żeby się dobrze trzymało), a drugi do łóżka - więc ma ściankę wspinaczkową i może wchodzić tam sam. Popatrzył i położył się na poduszce na podłodze (dałam mu taką dużą, miękką).

Budzę się w nocy, a tu czarne kudłate stoi nad moją twarzą - była druga w nocy. Jak otworzyłam oczy, to się oczywiście rozgadało - pogłaskałam, więc się zwinęło, przytuliło i do rana nie gadało (spałam jak zabita, więc nie wiem, czy spał, czy tylko leżał).

6 rano - chcę wstawać, a Norbi tylko Gdzie? Siedź tu i głaskaj! - no to głaskam, a On sobie tylko bok zmienia. O 7 stwierdziłam, że muszę wstać, bo i tak już strasznie późno - oczywiście pieso-kot za mną przy nodze: zjadł saszetkę Whiskasa, dostał lek przeciwzapalny (onsior). No to myślę - teraz ja zjem. Usiadłam - no oczywiście przyszedł i próbuje stawać na tylnych łapkach (to znaczy na kolana chcę) - wzięłam; otwieram pudełko z serem białym, który robi moja mama - oczywiście krzyk, szarpanie i daj trochę - trochę to było więcej niż ja zjadam - tak ze 3-4 duże pełne łyżki; oczywiście jak mama otwarła jogurt (też sama robi), to też sama dobre jesz, a mi nie dasz - dostał 2 łyżki (to widać na zdjęciach). No ale żeby nie było nic za darmo - do miski dostał chrupki (pół sanabelle, pół RC mobility na stawy): pomyślał i trochę zjadł (obydwu rodzajów).

W kuwecie był dwa razy dzisiaj - raz sikanie, raz kupa. Wygląda na to, że nadal mu się nie odwidziało tutaj. Teraz siedzi pod moim biurkiem w pozycji lwa - szefa stada i patrzy na wszystko dookoła. Dobrze, że sam dużo chodzi (ciekawski jest, więc wszędzie chce zaglądać, a to trzeba podejść, więc chodzi).
...

czarnekoty123

Post » Śro lut 20, 2013 9:38 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Oj, będziesz Ty miała za swoje z tym Kotem :ryk: I jeszcze łyżką będziesz musiała karmić hrabiego :lol:
Grażynko, Wy byliście sobie przeznaczeni :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]