Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Właśnie dlatego ma tak na imię – pierwotnie Czekoladka - weterynarz wpisał jej imię do książeczki tak jak usłyszał po polsku – Czoko – stad mój nick na dogomanii, potem wszędzie wróciliśmy do oryginalnej pisowni…Może kiedyś znajdę jakieś lepsze zdjęcie… to wczorajsze jest dość kiepskie…kristinbb pisze:Widać widać te włoski białe![]()
Choco jest niesamowicie pomalowana, w takim kolorze psa to jeszcze nie widziałam. Czysta czekolada
Widzisz, jak wszystko szybko przemija… nawet nie pamiętam kiedy konkretnie to było, zdjęć nie zrobiłam żadnych bo wtedy Zofia robiła świetne profesjonalne – ja miałam ze sobą tylko aparat kieszonkowy, a tak to widziałabym je czasem gdy przeglądam swój dysk albo wczytane na serwer na portalu fotograficznym …Maykaw pisze:Ewa jak ostatnio jechałam Pulawska po bardzo dlugim czasie to strasznie sie pozmienialoa apartamentowiec to pamietam - jak sie wyprowadzalam chyb juz stal do konca ale robili caly czas tam cos. Hmmm to juz prawie 3 lata
- wystarczyło odgrzewanie i wyszlo niezłe, przyprawiałam tylko solą i pieprzem! Najlepsze jest prawie całkiem na świeżo – uduszone wcześniej sczernieją i podpłyną ciemnym sokiem – takie nam nie smakują…MaryLux pisze:Dzięki za przepis, to rzeczywiście łatwe.
Eh, gapa, ciapa i nie wiem jak jeszcze mogę określić samą siebie…zajęta czymś całkiem innym, wyjazd, przeziębienie, Krzyś i różne inne sprawy przegapiłam o kilka dni termin ważności własnego skierowania na badanie lekarskie i teraz mam problem – wynik badania mam pokazać około czerwca, nie wiem kto ma uprawnienia do wystawienia tego skierowania, lekarz jednej specjalności już wiem, że nie, nie wiem co powie Moja Dr Małgosia i czy mi pomoże, jeżeli też nie da rady czeka mnie kolejna wizyta u mojego lekarza szybciej niż planowałam w czerwcu…kussad pisze:Kolejna awaria prądu na Ursynowie…. Okazało się, że moja firma jest tam podłączona. Za chwilę będzie zimno i zabraknie wody – czekamy na naszą kolej w podłączaniu i uruchomienie sieci…
Dziś spiętrzają mi się terminy i obowiązki, z kilkoma osobami jestem na dziś umówiona a muszę wcześniej wyjść z pracy.
Siedzę, czekam i zajmuję się sprawami całkiem nieistotnymi… kocham uzależnienie w pracy od techniki i sprawnie działającego internetu….
Dziękuję! Cały czas myślałam na ten temat!hanelka pisze:Ewo, pytałaś mnie o cenę kropli Bacha. Kupowałam je ładnych parę lat temu i wtedy butelka (starcza na mniej więcej miesiąc kuracji) kosztowała trzydzieści złotych.
Laserek kupiłam na osiedlowym bazarku w budce z badziewiem wszelkim. Kosztował siedem złotych. To jest malutki breloczek.
dziękuję – właśnie też o Niej słyszałam! Do jakichkolwiek rozmów muszę spróbować zebrać podstawowe fakty – każdy będzie pytał bardzo szczegółowo na czym polega problem….więc myślę jak to opisać….dana.b pisze:Ja krople Bacha kupowałam niedawno u naszej forumowej ryśki.
Napisz do niej pw, a dobierze Ci skład i poda cenę.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=268
OKI pisze:
Ja wiem, że fota do d*pyAle lepszej nie będzie
Ta kotka bardzo pilnie potrzebuje domu![]()
Ma około tygodnia czasu. Przebywa na Saskiej Kępie w Warszawie.
Potem nie wiadomo, co z nią będzie
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Proszę o udostępnianie na fejsie
kussad pisze:Eh![]()
![]()
![]()
Współczuję podrapanej twarzy i innych problemów![]()
Miewałam już przez koteczka - "poderżnięte gardło" , podrapane oko, podrapany policzek i bardzo dużo różnych urazów w dziwnych widocznych miejscach![]()
Trzymam kciuki za koteczki, za Was i poprawę nastroju![]()
![]()
kristinbb pisze:Rób jej zdjęcia , przecież ona jest niesamowita w tym kolorze![]()
![]()
Myszolandia pisze:tak,tak,brakuje nam w ostatnim czasie foteczków,tak ,tak![]()
![]()
Tak! Sypia z nami!dana.b pisze:Dziękujemy!!!![]()
Księżniczka sypia z panią w pościeli?![]()
zuzzik pisze:
dla Ciebie, /…/, bo tyle z siebie dajesz...
NITKA/KARINKA pisze:Żyjemy![]()
Koty mają się dobrze, ja gorzej.
Niedzielne osłabienie okazało się być ostrym zapaleniem żołądka![]()
Do dzisiaj niewiele mogę przelknąc i mdli mnie na zapach i myśl o jedzeniu.![]()
Jem tylko sucharki dietetyczne, ziemniaki (piure) i piję czystą wodę.
Do pracy muszę chodzić, ale nic poza tym nie robię![]()
Pozdrawiamy/
Ciebie, Nerutka i Czekoladkę
kussad pisze:
Jesteś z nami dokładnie 4 lata!
Bądź tutaj z nami jeszcze przez długie, długie lata, zawsze tak samo pełna energii i zaangażowania , cierpliwa i wytrwała ale bardzo skromna, bądź zawsze otoczona Tymi, którzy potrafią Cię docenić, stale będą przy Tobie i odwzajemnią Twe serce i wsparcie dla Wszystkich i pomoc we wszystkim natychmiast, zauważone to w odpowiedniej chwili gdy to gdziekolwiek jest potrzebne, to co robisz i dla nas tutaj na forum i wszędzie a Tobie dodatkowo życzę przede wszystkim spokoju, dużo zdrowia, dużo sił zwłaszcza wewnętrznych i czego jeszcze sama dobrze wiesz najlepiej!![]()
DziękujęNITKA/KARINKA pisze:Żyjemy![]()
Koty mają się dobrze, ja gorzej.
Niedzielne osłabienie okazało się być ostrym zapaleniem żołądka![]()
Do dzisiaj niewiele mogę przelknąc i mdli mnie na zapach i myśl o jedzeniu.![]()
Jem tylko sucharki dietetyczne, ziemniaki (piure) i piję czystą wodę.
Do pracy muszę chodzić, ale nic poza tym nie robię![]()
Pozdrawiamy/
Ciebie, Nerutka i Czekoladkę
Jakie masz pieski?kristinbb pisze:Jaka ona jest pięknie czekoladowa![]()
![]()
![]()
Moje trochę za duże do spania w łóżku![]()
Choco jest baaardzo wygodna a jak się wyciagnie zajmuje połowę łóżka zwlaszcza gdy leży w poprzekdana.b pisze:Moja jamniczka Sonia, też sypia w łóżku![]()
Oj te pieski, wygodnickie![]()
MaryLux pisze:![]()
![]()
Miło namMyszolandia pisze:już się domyśliłam Ewuś o Kim piszesz i pozwól ,ze się podepnękussad pisze:
Jesteś z nami dokładnie 4 lata!
Bądź tutaj z nami jeszcze przez długie, długie lata, zawsze tak samo pełna energii i zaangażowania , cierpliwa i wytrwała ale bardzo skromna, bądź zawsze otoczona Tymi, którzy potrafią Cię docenić, stale będą przy Tobie i odwzajemnią Twe serce i wsparcie dla Wszystkich i pomoc we wszystkim natychmiast, zauważone to w odpowiedniej chwili gdy to gdziekolwiek jest potrzebne, to co robisz i dla nas tutaj na forum i wszędzie a Tobie dodatkowo życzę przede wszystkim spokoju, dużo zdrowia, dużo sił zwłaszcza wewnętrznych i czego jeszcze sama dobrze wiesz najlepiej![/size]![]()
Czoko,jaka ona jest piękna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 55 gości