Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 18, 2013 21:06 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Pffff.... wróciliśmy.
Wet maluje gabinet :twisted:
Najpierw Kirys udowodnił po raz kolejny, że ma zadatki na dawcę i prócz dwóch próbówek pod korek zalał krwią również stół, podłogę, weta i mnie... A potem Kara strzelała z gruczołów po ścianach :twisted:
Taaaa... zatkane - sprawa kleksów wyjaśniona :? Bo poza tym ma tam silny stan zapalny, który tym razem już było widać wyraźnie :? Musiało ją cholernie boleć przy kupaniu :(
Zatkane gruczoły nie tłumaczą stanu zapalnego, raczej na odwrót - dostała leki i maść do smarowania i obserwujemy. Mam nadzieję, że się wszystko ładnie wygoi i obędzie się bez dalszego ciągu, bo już zbankrutowałam na Kirysie.
Wyjątkowo udane kotecki :evil:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lut 18, 2013 21:09 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Łehhhh, może przekaż go do badań klinicznych, niech na siebie zarabia :roll: ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lut 18, 2013 21:34 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

oj OKI, OKI :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lut 18, 2013 21:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

alix76 pisze:Łehhhh, może przekaż go do badań klinicznych, niech na siebie zarabia :roll: ?

Oba przekażę, grupowo.
I podpiszę stałą umowę na dostarczanie kotków z Mokotowa w ramach badań przypadków specjalnych :twisted:

OKI

Post » Pon lut 18, 2013 21:45 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
alix76 pisze:Łehhhh, może przekaż go do badań klinicznych, niech na siebie zarabia :roll: ?

Oba przekażę, grupowo.
I podpiszę stałą umowę na dostarczanie kotków z Mokotowa w ramach badań przypadków specjalnych :twisted:

Dolny Śląsk dosle psy - kurierem! :ok:

_ogonek_

Post » Pon lut 18, 2013 21:48 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:

Oba przekażę, grupowo.

Najpierw zrobię czystkę u siebie :mrgreen:

OKI

Post » Pon lut 18, 2013 22:00 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:
OKI pisze:

Oba przekażę, grupowo.

Najpierw zrobię czystkę u siebie :mrgreen:

ale uwierz - mam takie psiny że wymiatają :mrgreen: mogę nawet w ćwiartkach przysłać, all inclusive :ryk:

_ogonek_

Post » Pon lut 18, 2013 22:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dzieci popadały z wrażenia. Reszta popadała chyba w ramach solidarności kociej... cisza, spokój, błogo... :)

OKI

Post » Pon lut 18, 2013 22:58 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Aaaa.... jeszcze dla wielbicieli Wąsów mały donosik :mrgreen:
Nie wiem, co mu dziś odbiło, ale udało mu się wywrócić drapaczek z budką :twisted:
A on dość stabilny jest, tym bardziej, że z 3 stron zablokowany... Jednym słowem - zdolnego mamy SirNicka :twisted:
Niemniej przy okazji wystraszył się na tyle, że obecnie nawet wąsy z budki nie wystają :roll:
Czyli jest coś, czego się boi bardziej ode mnie :mrgreen:

OKI

Post » Pon lut 18, 2013 23:03 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Aaaa.... jeszcze dla wielbicieli Wąsów mały donosik :mrgreen:
Nie wiem, co mu dziś odbiło, ale udało mu się wywrócić drapaczek z budką :twisted:
A on dość stabilny jest, tym bardziej, że z 3 stron zablokowany... Jednym słowem - zdolnego mamy SirNicka :twisted:
Niemniej przy okazji wystraszył się na tyle, że obecnie nawet wąsy z budki nie wystają :roll:

utraty budki? :-)

_ogonek_

Post » Pon lut 18, 2013 23:05 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Aaaa.... jeszcze dla wielbicieli Wąsów mały donosik :mrgreen:

utraty budki? :-)

Raczej burdla zrobionego przez siebie samego :twisted:
Drapaczek już oczywiście ustawiony na swoim miejscu. Ciekawe, czy znowu mu się jakiś wypadek przytrafi? :wink:

OKI

Post » Wto lut 19, 2013 15:41 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

biedny SirNiczek - musiał rozrabiać by o nim napisali :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lut 19, 2013 15:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Przecież piszą regularnie :twisted:

OKI

Post » Wto lut 19, 2013 16:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Przecież piszą regularnie :twisted:

SirNick to gwiazda tego wątku :mrgreen:

_ogonek_

[poprzednia][następna]