to baw się świetnie!!

a co za zespół

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maueczarne pisze:Ja wiem, że ona kulturalny kotek i próbuje jak człowiek łapką je otworzyćale jak tu jej wytłumaczyć, że ma w nie prostacko walić głową?
kwiatkowa pisze:zademonstruj![]()
albo z drugiej strony stań z łososiem w ręku - się szybko zorientuje
fairey pisze:zapisujemy sobie cudną panienkę i będziemy z chłopakami zaglądac
maueczarne pisze:Ciocie, ciocie. Ta moja Duża przyniosła transporterek. Nie był pusty! Takie czarne coś z żółtymi oczami z niego wyglądało i buczało. Ja byłam grzeczna i tylko 2 razy syknęłam na to czarne coś w transporterku. To czarne coś znajomo pachnie. Już wcześniej czułam to czarne coś.
A jak ta moja Duża poszła z tym czymś do pokoju to jej nalałam na dywanik. Niech wie, że ja nie lubię takich niespodzianek![]()
Rozwścieczona Klarks
maueczarne pisze:Klarks obróciła się na pięcie, łypnęła okiem, coś burknęła i poszła do łazienki spać. Bo ona kocha tam teraz spać na pralce w swoim posłanku kwiatku. Ma tam ciszę, spokój i ciepło od rur grzewczych. Jak w nocy pracuje i zapalę światło to ona oczywiście tam przenosi się, bo jej światło przeszkadza w spaniu. Dobrze, że ma taki azyl.
Czarna kotka śpi pod łóżkiem. Byłam sprawdzić czy nie nasikała nigdzie przypadkiem. Daję jej chwilę odpoczynku a jutro odrobaczymy się i zmaltretujemy uszy, bo nic z jej uszami nie zrobiono więcej![]()
A to "to czarne coś"
Trzeba jej imię zmienić, żeby nie kojarzyło się z poprzednim domem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 285 gości