Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2012 0:05 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

magaaaa pisze:OK.
Gryzia nieodmiennie gryzie i jest najukochańsza.
W nocy kładzie mi się na karku albko na klacie i liże swoim ostrym języczkiem i mruczy najpiękniej na świecie.
Gryzia to mój skarb.

:D :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob maja 26, 2012 9:19 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Cześć, kuzynko Gryziu! To ja, Kicia Krakowianka!
Obrazek

Dawno cię nie było we wontku. Ale mnie też nie było. Bo jestem obrażona na cały świat! Kupili mi siostrzyczkę! :roll: I jeszcze powiedzieli, że mam ją zaakcepkotować, czy jakoś tak :roll:
Moja duża, ta maupa, mówi, że zapragnęła mieć taką znajdę w domu, kiedy po raz pierwszy przeczytała o tobie, Gryziu. Przeczytała i zapragnęła :evil:
Moja siostrzyczka ma trzy łapy i mnie bije :strach:
Wszyscy się zachwycają jej wielkimi oczami:

Obrazek

i długim ogonem:
Obrazek

A najgorsze, że odkąd to czarne jest w domu, obcinają mi pazurki :crying:
A czarnej nie obcinają! Mówią, że to celem wyrównania szans, czy cuś...
Gryziu! Powiem ci: nie ma sprawiedliwości na tym świecie! Ciekawa jestem, po czyjej stronie staniesz: mojej - twojej szylkretowej kuzynki, czy tej trójłapnej niekurturarnej.

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pt cze 08, 2012 19:14 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

:?:

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob cze 23, 2012 15:51 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

U nas wszystko dobrze.
Królewna Gryzia nadal jest moją fiksacją i to się nigdy nie zmieni :mrgreen:
Nadal gryzie, nadal mizia się kiedy ma ochotę (i wtedy jest namolna do granic wytrzymałości - przeważnie ma to miejsce nad ranem).
Nadal nie kaprysi z jedzeniem, nadal jest słodka i kochana.
Nadal nie ma łapki i ogonka i nadal jest najpiękniejsza i najukochańsza.
:1luvu:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob cze 23, 2012 16:11 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

I niech tak zostanie na wieki wieków! Gryźka, wygrałaś losa na loterii 8)
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie cze 24, 2012 0:35 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Witaj Gryziu Kochana,
to chyba my szylkretki tak mamy. Ja też gryzę łapki mojej Dużej, i wylizuję i gryzę, i wylizuję i gryzę... I tak na okrągło. Ostatnio Duża skaleczyła sobie przednią łapkę i miała na niej bandaż. Nikt nie lubi, jak mu coś wiążą na łapkach, nie? No to ja robiłam wszystko, żeby Dużej ten bandaż wygryźć. Łapałam ząbkami i pazurkami, próbowałam ściągnąć. Wyobraź sobie, że Duża chowała tę zabandażowaną łapkę i miziała mnie tylko zdrową. No i co Ty na to? Człowieki bardzo dziwne są!
Przesyłam Ci najsłodsze lizu, lizu, lizu
Julka relacjonująca

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lip 04, 2012 13:33 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Jak się miewa Gryzelda?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 28, 2012 1:24 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Paniusia wywaliła mnie z sypialni bo rozrabialam.
Co znaczy rozrabiałam?
Porozwalałam pudełka, wlazłam do szafy i poprzewracałam słoiki z lekami (pięknie grzechotały) - i teraz mówi (paniusia), że do sypialni nie mam wstępu.
Za kare ugryzłam ją dzis dwa razy w łydkę (podskakiwała) i zaraz jak dobrze zaśnie ugryzę ją w nos (zapobiegliwie już po południu schowałam się pod łóżkiem w sypialni).
My szylkretki jesteśmy gryząco-zrgyźliwie-nieugięte.

magaaaa

Post » Pon lis 05, 2012 16:33 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

No... Jakis czas minal ;)

Wrocila do sypialni?
Jak sie ma niebożątko? :wink:

Kciuki na wszelki wypadek! :ok:

Dorota

Post » Nie lut 10, 2013 19:21 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Co u Gryzi?

Dorota

Post » Wto lut 12, 2013 15:30 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Gryzie.
Czyli nic nowego.
Tzn jest najpiękniejsz, najukochańsz, najdroższa, z każdym dniem coraz bardziej.
Że też można tak oszaleć dla kota...

magaaaa

Post » Wto lut 12, 2013 16:06 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

magaaaa pisze:Gryzie.
Czyli nic nowego.
Tzn jest najpiękniejsz, najukochańsz, najdroższa, z każdym dniem coraz bardziej.

Mozna, mozna... :twisted: :ok:

Dzieki za info.

Dorota

Post » Śro lut 13, 2013 21:03 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

magaaaa pisze:Gryzie.
Czyli nic nowego.

Ucałuj szanowną Gryzisławę w sam czubek noska :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt lut 15, 2013 12:08 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Obrazek
Ucałowana, niszczególnie zadowolona... 8)

magaaaa

Post » Pt lut 15, 2013 12:19 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukocha

Bo zaspaaaaanaaaa :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

[poprzednia][następna]