Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:
dałabym więcej informacji jakie koty posiadamy: że także przewlekle chore (tzn. o ile mamy), które szukają domów które poświęcą im szczególną uwagę... a także zdrowe kociaki, podrostki do roku i kilkuletnie koty z ustabilizowanym charakterem (bardziej czy mniej
)
*anika* pisze:dałabym też kilka (z pięć?) malutkich zdjęć przykładowych kotów które aktualnie szukają domów, chętnie coś: rudego, burego, srebrnego, czarno-białego, szylkretowego... żeby kolorowo było (ma przyciągać uwagę) - na przykład na samym dole, jako pasek, już pod całym tekstem.
*anika* pisze:Taki tekst który jest teraz mnie osobiście by TOTALNIE nie zainteresowałnie spojrzałabym chyba nawet na podany adres strony fundacji...
*anika* pisze:Tzn. jest dobrze, tylko ja bym dodała więcej (zdjęcia, ze 3 linijki tekstu streszczającego "co mamy do wydania").
OKI pisze:Po mojemu celem takiego plakatu (adopcyjnego) powinno być trafienie do ludzi, do których nie trafimy przez net.
Czyli np. osoby starsze/w średnim wieku odwiedzające lecznice wet/sklepy zoo. Na takim plakacie może być więcej tekstu, więcej zdjęć, bo ludzie tam siedzą, nieraz długo i choćby z nudów czytają
Odsyłanie w tym wypadku z plakatu do strony www jest, wg mnie, pomyłką.
Ale generalnie tworzenie takiego plakatu bez podania nr tel. jest pomyłką![]()
Tzn. można, efekt pewnie jakiś będzie, tylko ciągle pomijamy szeroką grupę osób, które są wcale lub mniej internetowe, a to przecież zupełnie ich nie wyklucza z bycia dobrym domem.
Natomiast jeśli plakat ma służyć wiszeniu np. na różnych eventach to powinien wyglądać dokładnie tak, jak w pierwszej propozycji - prosty, ładny, walący po oczach, z czytelnym przekazem i całkiem wystarczającymi namiarami.
iwona66 pisze:W sprawie kółek ,mam od swoich klatek ,to będzie z 5kpl
po 4 szttylko pogrzebać muszę gdzie je ukryłam bo
nie używałam ich
Wielbłądzio pisze:*anika*, jeśli faktycznie będziesz potrzebować aparatu, to chętnie oddam moją starą kochaną Nokię. Nie pamiętam, jaki model, ale rozsuwana do góry, zresztą sama musiałaś nieraz ją u mnie widzieć![]()
Może i jest trochę poobijana i porysowana, ale bateria raczej ok, a przede wszystkim: jest fioletowa (tzn. Nokia cała, nie bateria)
Aleba pisze:Wieczorem postaram się ustosunkować do kwestii plakatów, na razie na szybko:
Porzebujemy kółek do budowy przesuwanych podstaw pod klatki wystawowe. Jakieś 10-12 sztuk jest potrzebne. Mogą to być kółka od krzeseł komputerowych, foteli etc. Czasem ludzie wyrzucają takie rzeczy - prośba o rozglądanie się po okolicznych śmietnikachi ewentualnie przechwycenie łupu i danie znać.
Czasem też w firmach w magazynach stoją jakieś rozklekotane krzesła, z których może by się dało kółka uzyskać, więc też proszę o czujność.
alix76 pisze:Poczęstowałam się - Alebko, a da się zrobić banerek odsyłający do tego filmu? Jeszcze ładniej będzie
[URL=http://youtu.be/IWGxBEMikqU][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/8611/banerz.gif[/IMG][/URL]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości