Koniecznie wstaw fotkę jak Kubuś z przejęciem czyta książkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:I tak nie jest źle bo coś jeja już nie wiem co mam kupować żeby koty chciały chociaż troszkę zjeść mokrego
![]()
Gabi najchętniej jadłaby z rybką bo ma uczulenie na rybkę![]()
Duffy tylko sosik![]()
A Siśko powącha i odchodzi![]()
Za to suche jedzą bardo chętnie ale nie swoje i tak sobie myślę że już są rozpieszczone
Lilka Mrau pisze:Oj cos wiem o rozpieszczonycm kocie , moj tez wybredny , piersi z kurczaka nie bardzo , serduszka tez nie, zoladki tez nie bardzo , czasem laskawie watrobke...musze mu dodawac sosik z saszetki zeby chcial zjesc mięsko OO.Ostatnio łososiem wędzonym pogardził xD
AnnAArczyK pisze:KUBUŚ nie tylko cudny, grzeczny i piękny, ale jeszcze jaki OCZYTANY![]()
Koniecznie wstaw fotkę jak Kubuś z przejęciem czyta książkę![]()
AnnAArczyK pisze:Kubuś wchłania wiedzę...wyraz pysia mówi sam za siebie...
![]()
![]()
![]()
( te fotki mnie rozbawiły na całego)
MonikaMroz pisze:Kubuniu oddaj juz ksiazke Dużej, niech ona sie trochę dokształci
A moja krówka nie jest wybredna. Tylko musi dłużej pomyśleć zanim zje np. polędwiczkę drobiową. Czasem niestety nie zdąży bo Amy zje swoją i zaraz sie dosadza do drugiej miski i zjada porcja MilciAle za to puszeczkę Cosmy lub Miamor z tuńczykiem zjada bez zastanowienia
Miraclle pisze:Amy jest takim żarłokiemKochanie dbaj o linie
MonikaMroz pisze:Miraclle pisze:Amy jest takim żarłokiemKochanie dbaj o linie
Żre a chuda jest jak nie wiem. wygląda jakbym ją głodziłaNiech je i rośnie. Na razie jej nie żałuję. po kastracji będziemy ograniczać i wydzielać jak będzie tyła
MonikaMroz pisze:W biegu to od rana. Po południu wielkie spanie tak do 22Czasem tylko wstaje to jej daję suchej. Nauczyłam gadzinę z drapaka jeść to do miski wcale nie podchodzi
Tylko w nocy chyba z miski je jak miska stoi w pokoju. Nie wiem jak to dziecko nauczyć żeby jadła z jednej miski z Mili
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 12 gości