Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alma_uk pisze:a moje przyklepanie?
Dzyśka pisze:...wczoraj poprułam jeden z moich swetrów, żeby zrobić hamak i legowisko dla szczurów...
Villentretenmerth pisze:Dzyśka pisze:...wczoraj poprułam jeden z moich swetrów, żeby zrobić hamak i legowisko dla szczurów...
Och! To zupełnie zbędny wysiłek. Szczurki zalatwiają to we własnym zakresie. Np. izolacja obgryziona z kabla anteny telewizyjnej, pociachana na wermiszel, świetnie się nadaje do uwicia gniazda.I trociny nacięte z szafki pod zlewem też są "the best".
Dzyśka pisze:Nawet zdążyłam już wysłać PWAle jeszcze nie przyklepałam
![]()
Dzyśka pisze:alma_uk pisze:a moje przyklepanie?
A nikt Cię nie klepnął???No patrz, trzy jesteśmy, a dalej nie wyrabiamy
![]()
Ale proszę bardzo chcesz i masz, już bierę miotłę:
KLEP!!!!!!
No i gotoweProponuję przykładać zimny okład w sklepane miejsce
Edit: Myślałam, że jak skończę studia to będę tęsknić za moim wydziałem, ale zrobili bardzo wiele, żeby ułatwić mi to rozstanieObrony odbędą się po przerwie semestralnej, bo wcześniej komisja jest zajęta
To bardzo miło z ich strony, że zrujnowali moje marzenia o pójściu na magisterkę od tego semestru, bo nie mają dla mnie czasu, po prostu super
Gdyby nie to, że zaczęłam drugi kierunek studiów zostałabym zmuszona do zmarnowania 6 miesięcy -bez przywilejów studenckich, bez prawa do zamieszkania w akademiku. I nic nie mogę z tym zrobić
Monika_Krk pisze:Obiecuję, że koty wkleję jak tylko prześlę przekaz.
Będę mieć motywację aby zdobyć pieniądze jak najszybciej albowiem próżność kobieca powoduje, że lubię się chwalić![]()
W końcu każdy kociarz wie , że jego koty najpiękniejsze w świecie są...![]()
![]()
Póki co małe wyobrażenie Czarownicy XXI wieku takiej co to nie daje sobie w kaszę dmuchać i jej kot też :
Asia_Siunia pisze:
No wiesz co...nie mogła być jakaś taka...ładniejsza, seksowniejsza, choćby oczy takie fajne kocie, duże, kusząceJa wiem, że ona nie da sobie w kaszę dmuchać ale czasem fajnie w tę kasze podmuchać we dwoje a z taka facjatą to ino kot od tej kaszy nie czmychnie
Asia_siunia pisze:No wiesz co...nie mogła być jakaś taka...ładniejsza, seksowniejsza, choćby oczy takie fajne kocie, duże, kusząceJa wiem, że ona nie da sobie w kaszę dmuchać ale czasem fajnie w tę kasze podmuchać we dwoje a z taka facjatą to ino kot od tej kaszy nie czmychnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 300 gości