Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 13, 2013 10:41 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

a moje przyklepanie? :(
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro lut 13, 2013 10:48 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

alma_uk pisze:a moje przyklepanie? :(

A nikt Cię nie klepnął??? 8O No patrz, trzy jesteśmy, a dalej nie wyrabiamy :mrgreen:

Ale proszę bardzo chcesz i masz, już bierę miotłę:
KLEP!!!!!!
No i gotowe :ok: Proponuję przykładać zimny okład w sklepane miejsce 8)

Edit: Myślałam, że jak skończę studia to będę tęsknić za moim wydziałem, ale zrobili bardzo wiele, żeby ułatwić mi to rozstanie :evil: Obrony odbędą się po przerwie semestralnej, bo wcześniej komisja jest zajęta :evil: To bardzo miło z ich strony, że zrujnowali moje marzenia o pójściu na magisterkę od tego semestru, bo nie mają dla mnie czasu, po prostu super :evil: Gdyby nie to, że zaczęłam drugi kierunek studiów zostałabym zmuszona do zmarnowania 6 miesięcy -bez przywilejów studenckich, bez prawa do zamieszkania w akademiku. I nic nie mogę z tym zrobić :cry:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lut 13, 2013 11:44 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze:...wczoraj poprułam jeden z moich swetrów, żeby zrobić hamak i legowisko dla szczurów...

Och! To zupełnie zbędny wysiłek. Szczurki zalatwiają to we własnym zakresie. Np. izolacja obgryziona z kabla anteny telewizyjnej, pociachana na wermiszel, świetnie się nadaje do uwicia gniazda. :wink: I trociny nacięte z szafki pod zlewem też są "the best".
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lut 13, 2013 12:15 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villentretenmerth pisze:
Dzyśka pisze:...wczoraj poprułam jeden z moich swetrów, żeby zrobić hamak i legowisko dla szczurów...

Och! To zupełnie zbędny wysiłek. Szczurki zalatwiają to we własnym zakresie. Np. izolacja obgryziona z kabla anteny telewizyjnej, pociachana na wermiszel, świetnie się nadaje do uwicia gniazda. :wink: I trociny nacięte z szafki pod zlewem też są "the best".

Myślisz, że mogą grymasić? Może chociaż kolor im się spodoba;]
A jak wygląda kuwetowanie u szczurków? Moje chomiki wszystkie trzy grzecznie sikały do słoiczka po musztardzie :lol:

Nowe czarownice :twisted:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Śro lut 13, 2013 13:53 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze:Nawet zdążyłam już wysłać PW :ok: Ale jeszcze nie przyklepałam :mrgreen:

Słusznie.
Monika_Krk najpierw trzeba pokazać nam koty ( a zdjęcia kotów baardzo lubimy oglądać :D )

alma_uk skoroś przyklepana, to banerek sobie wstaw albo ikonkę. :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lut 13, 2013 16:42 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

...Moje chomiki wszystkie trzy grzecznie sikały do słoiczka po musztardzie...

Moje trzydzieści trzy (tak, za młodu byłem nieco szmyrgnięty) sikały do słoikow po dżemie, albańskim, figowym, pychota - obróconych bokiem. Cuda tam wyprawiały, żeby się obrócić przodem do wyjścia - bo inaczej siki nie polecą.
Gryzoniowate są czyste jak koty. Sikanie w jednym miejscu i można nauczyć do słoika. Ale bobki to zostawiają wszędzie niestety, nawet w misce.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Śro lut 13, 2013 17:35 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Obiecuję, że koty wkleję jak tylko prześlę przekaz.
Będę mieć motywację aby zdobyć pieniądze jak najszybciej albowiem próżność kobieca powoduje, że lubię się chwalić :wink:
W końcu każdy kociarz wie , że jego koty najpiękniejsze w świecie są... Obrazek :mrgreen:
Póki co małe wyobrażenie Czarownicy XXI wieku takiej co to nie daje sobie w kaszę dmuchać i jej kot też :

Obrazek

:ryk:
Ostatnio edytowano Śro lut 13, 2013 21:29 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro lut 13, 2013 18:59 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dooobre :ryk:
Obrazek

Mulesia

Post » Śro lut 13, 2013 20:10 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze:
alma_uk pisze:a moje przyklepanie? :(

A nikt Cię nie klepnął??? 8O No patrz, trzy jesteśmy, a dalej nie wyrabiamy :mrgreen:

Ale proszę bardzo chcesz i masz, już bierę miotłę:
KLEP!!!!!!
No i gotowe :ok: Proponuję przykładać zimny okład w sklepane miejsce 8)

Edit: Myślałam, że jak skończę studia to będę tęsknić za moim wydziałem, ale zrobili bardzo wiele, żeby ułatwić mi to rozstanie :evil: Obrony odbędą się po przerwie semestralnej, bo wcześniej komisja jest zajęta :evil: To bardzo miło z ich strony, że zrujnowali moje marzenia o pójściu na magisterkę od tego semestru, bo nie mają dla mnie czasu, po prostu super :evil: Gdyby nie to, że zaczęłam drugi kierunek studiów zostałabym zmuszona do zmarnowania 6 miesięcy -bez przywilejów studenckich, bez prawa do zamieszkania w akademiku. I nic nie mogę z tym zrobić :cry:

No wiecie co...bezmózgi na tych uczelniach są, lenie patentowe i tyle...

Monika_Krk pisze:Obiecuję, że koty wkleję jak tylko prześlę przekaz.
Będę mieć motywację aby zdobyć pieniądze jak najszybciej albowiem próżność kobieca powoduje, że lubię się chwalić :wink:
W końcu każdy kociarz wie , że jego koty najpiękniejsze w świecie są... Obrazek :mrgreen:
Póki co małe wyobrażenie Czarownicy XXI wieku takiej co to nie daje sobie w kaszę dmuchać i jej kot też :

Obrazek

:ryk:

No wiesz co...nie mogła być jakaś taka...ładniejsza, seksowniejsza, choćby oczy takie fajne kocie, duże, kuszące :?: Ja wiem, że ona nie da sobie w kaszę dmuchać ale czasem fajnie w tę kasze podmuchać we dwoje a z taka facjatą to ino kot od tej kaszy nie czmychnie :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro lut 13, 2013 20:19 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Asia_Siunia pisze:
No wiesz co...nie mogła być jakaś taka...ładniejsza, seksowniejsza, choćby oczy takie fajne kocie, duże, kuszące :?: Ja wiem, że ona nie da sobie w kaszę dmuchać ale czasem fajnie w tę kasze podmuchać we dwoje a z taka facjatą to ino kot od tej kaszy nie czmychnie :wink:

Za to przy takiej wiedźmie czuję się naprawdę .... PIĘKNA. :lol:
Obrazek

Mulesia

Post » Śro lut 13, 2013 20:22 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Asia_siunia pisze:No wiesz co...nie mogła być jakaś taka...ładniejsza, seksowniejsza, choćby oczy takie fajne kocie, duże, kuszące :?: Ja wiem, że ona nie da sobie w kaszę dmuchać ale czasem fajnie w tę kasze podmuchać we dwoje a z taka facjatą to ino kot od tej kaszy nie czmychnie :wink:

Czarownice są zmniennokształtne ... :mrgreen:

tylko wcześniej trzeba wziąć kąpiel w magicznym płynie :

Obrazek

i jak nie idziemy na wojne wyglądamy tak :

Obrazek

No ! :ok:
Ostatnio edytowano Śro lut 13, 2013 21:33 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 3 razy
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro lut 13, 2013 20:24 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

No ale, że co... Villen też tak wygląda??? 8O

Dzyśka

Post » Śro lut 13, 2013 20:26 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villen ... jak jest nie wściekły wygląda tak :

Obrazek

a jak się ździebko wkurzy :

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Śro lut 13, 2013 21:43 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy

Monika_Krk

Post » Śro lut 13, 2013 20:28 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Uff no to ulga nie powiem :mrgreen:

Chociaż na tym pierwszym zdjęciu wygląda, jakby był sfochany źdźebko 8)

Dzyśka

Post » Śro lut 13, 2013 20:33 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Moniko jakiż ja piękny i dostojny u Ciebie jestem! Choć naprawdę to wyglądam jak ten kocur w poniemieckim garnku z "Mauserem" w łapie. "Wodny świat" mi się przypomniał - tam takie typy były... :D
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

[poprzednia][następna]