Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze: Jak człowiek się przebierze to lepiej się bawi
Petka pisze:Zgłoszam jerzykowkę i kierskie stadko, którym Asia sama się opiekuje. Świątek, piątek czy niedziela stara się być i z własnych funduszy dokarmiać kociaste. Wszystkie koty są wysterylizowane/wykastrowane, także stadko się nie rozrasta. Liczy około 9-10 sztuk.
viewtopic.php?f=1&t=122992&start=375
edit: wypatrzyłam, że dzisiaj świętuje siostra dolabra.
Zdrówka, zdrówka i niech się spełni to co najważniejsze.![]()
isabell36 pisze::birthday:![]()
![]()
STO LAT DOLABRO
![]()
![]()
![]()
![]()
ja chciałabym zgłosić na luty agula76, opiekuje się Guciem i jego siostrą, które mają problemy z oczami, teraz doszła nowa biedano i inne pod opieką ...
viewtopic.php?f=1&t=149173
viewtopic.php?f=1&t=150327
viewtopic.php?f=1&t=150572
każda pomoc się przyda
AniHili pisze:O właśnie...za kandydatem miałam się rozejrzeć
Aaa, jakby ktoś z Gdańska miał ochotę na kawę, to ja dwa dni będę tkwić na szkoleniu w przyszłym tygodniu
AYO pisze:AniHili pisze:O właśnie...za kandydatem miałam się rozejrzeć
Aaa, jakby ktoś z Gdańska miał ochotę na kawę, to ja dwa dni będę tkwić na szkoleniu w przyszłym tygodniu
JA![]()
![]()
Monika_Krk pisze::oops:
A ja poproszę na mój priv wyłożyć jasno i drukowanymi literami jak dla blondynki :
-Ile mam wpłacić na jakie konto miesiećznie aby stać się czarownicą ( jeśli nie można czarodziejkąto trudno )
- oraz ile mam wpłacić dodatkowo za czarnego kota i czy na to samo konto. Szylkretowe się nie liczą jako czarne ?![]()
Przepraszam ale ja się już "kałapućkam i gubię w wątkach, więc proszę serdecznie zsumujcie mi po prostu minimum za czarnego kota i czarownice i podajcie nr konta do przelewu. Rozumiem że jak wpłacę miesięcznie więcej to tylko lepiej.
![]()
![]()
![]()
Dziękuję z góry za informację.
Monika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 325 gości