Przepraszam Wszystkich bardzo, bardzo. Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że mój organizm "odmówił posłuszeństwa" - dopiero od wczoraj wstałam z łóżka do toalety, i usiadłam wojować ze scanerem. Czasami przegrywam z nim. Jeszcze raz przepraszam.

Jak widać zaburzone parametry są ze sobą zupełnie niepowiązane

, wartości minimalnie odbiegające od normy (osobiście liczę, że jest to na drodze do stabilizacji po wygłodzeniu i wyniszczeniu organizmu). Jedyne co mnie bardzo martwi to cukier i fruktozamina - cukrzyca? Tylko w jakim stopniu zniszczenia trzustki? Nie istnieje już inny test aby sprawdzić jej stan. Tylko TK - ale to koszt niebotyczny (rozmawiałam z koleżanką o zrobieniu w ludzkim szpitalu ona to wykonuje - wzrokiem mnie zabiła). Laboratoryjnie z wyników krwi - trzustka jest ok. w sensie bez stanu zapalnego - TK ujawniłoby zmiany struktury nawet najdrobniejsze. Usg nic nie wykazuje.
Moje wetki maja ambitny plan - dzisiaj i niedzielę mierzymy gościowi cukier na czczo (znów będę płakać zabierając mu miseczkę) na jego foteliku - było: 321, 381, 288 ? Pytanie spada, waha się czy rośnie - będziemy wiedzieć (jedna z wetek kociara "zdrapująca" futra z ulicy stawia, że spada bo cały organizm się stabilizuje. Jeśli rośnie czy utrzymuje wartości wysokie - podamy lek doustny, zobaczymy co się stanie, jeśli nie będzie poprawy insulinę. Taki jest plan na dzisiaj. Ja poszukam (jak zwykle) jeszcze innych rozwiązań - skonsultuję to z ludzkim lekarzem od cukrzyków (koleżanka jak usłyszała, że przyjdę na jej wykład i będę zadawać pytania - zrejterowała i zgodziła się dokształcić mnie w warunkach prywatnych i pokojowych

.
Dopisuję bo zapomniałam (wciąż strasznie boli mnie głowa), że wetka przez tydzień kazała karmić go RC gastro intensi ... Kupiłam wczoraj 20dag i zobaczymy co będzie - wciąż mamy stan: uformowany kał ale nie twardy, a na końcu wypróżnienia paciaja. Różnica jest taka, że wypróżnienie jest jedno na 24h a nie 5 razy. I pupkę już wyleczyliśmy z ran od biegunki.
p.s.
Ciekawe co jeszcze zapomniałam napisać a jest ważne.
Czekam na Wasze opinie i wskazówki.