Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 22, 2013 11:16 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

:ryk: Co za łakomstwo!
Czesio pod wpływem widoku jedzenia, potrafi być w kilku miejscach na raz :D Taki ma wyjątkowy dar :)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Śro sty 23, 2013 11:24 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Czesio jest właśnie w lecznicy na kastracji.
Mama bardzo rozczulona...dzwoni i opowiada mi jaki on jesł kochany i jaki fajny :)

Odbiorę go po południu i wyprzytulam w nagrodę za to wszystko co musi przejść.
Obrazek

Katalina

Post » Sob sty 26, 2013 12:07 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Czesio kastrację zniósł bardzo dzielnie :) Już po kilku godzinach od zabiegu biegał po domu i zaczepiał, żeby dać mu jeść :)
Jest nadal jedno zapytanie o niego. Z pewnych względów mam wątpliwości co do tego domku...
ma ktoś może możliwość przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Mielcu?
Obrazek

Katalina

Post » Sob sty 26, 2013 12:19 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

:1luvu: :ok: :1luvu: :ok:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pon sty 28, 2013 10:35 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Czesio jest przesłodkim kotkiem :) Wczoraj przez pół godziny bawił się jednym chrupeczkiem. Brał go w łapkę (tak, on ma chwytne łapy) i podrzucał, później wsuwał pod szafkę, żeby za chwilkę wyciągać :)
Kotek ma w sobie niesamowity, delikatny urok i naprawdę niewiele mu trzeba, żeby się rozmruczał :) Wystarczy go wziąć na ręce, a on już wtula główkę :)

Wetka ostatnio go zważyła i przeżyłyśmy szok. On jest jeszcze mały, jest chudziutki a waży aż 3,700!!!
Trudno w to uwierzyć, ale jak to wetka stwierdziła: Czesiek jest taki ubity :) Nie widać tej jego wagi, bo ma mięśnie a nie tłuszcz :)
Ja tam jego mięśni też nie widzę, więc to może je główka tyle waży :) Może to koci geniusz :mrgreen:
Obrazek

Katalina

Post » Pon sty 28, 2013 15:20 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Katalina pisze:Wetka ostatnio go zważyła i przeżyłyśmy szok. On jest jeszcze mały, jest chudziutki a waży aż 3,700!!!
Trudno w to uwierzyć, ale jak to wetka stwierdziła: Czesiek jest taki ubity :) Nie widać tej jego wagi, bo ma mięśnie a nie tłuszcz :)
Ja tam jego mięśni też nie widzę, więc to może je główka tyle waży :) Może to koci geniusz :mrgreen:
A może on tylko w Twoich oczach taki chudziutki :ryk:

Za Czesia i za jego DS, żeby się wreszcie znalazł :ok: :kotek: :ok:

29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Nie lut 03, 2013 21:26 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Byłam dziś u mamy i miałam okazję spędzić trochę czasu z Czesławem :) Kotek jest przeuroczy :1luvu: Leży sobie na polarku na oknie, i spogląda na całe swoje stado. Kiedy podeszłąm do niego, delikatnie się skulił - to już taki jego odruch (dzikiego kota), ale po chwili zaczął nadstawiać główkę do głaskania. Mruczando się rozpoczęło, a Czesio wyginał się na wszystkie strony :)
Podeszła do mnie mama i wyciągnęła do niego rękę, a on objął ją łapkami :) Był w siódmym niebie...uwielbia kiedy poświęca się mu uwagę i jest niesamowitym pieszczochem :) Nie mogę zrozumieć dlaczego nie upomina się o głaski, tylko trzeba go przyłapać, ale pewnie z czasem i to się zmieni.
Nadal, kiedy podczas zabawy czy biegania po domu próbuje się go złapać, ma odruch ucieczki, ale wystarczy wejść do kuchni i zacząć szykować jedzenie a on już się o człowieka ociera :)
Obrazek

Katalina

Post » Czw lut 07, 2013 15:03 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Czesio dokonał dziś przełomowego odkrycia, które niemal przepłacił życiem.
Mianowicie: że jest już na tyle duży, że potrafi wskakiwać na meble w kuchni.
Wiąże się to z tym, że Kreska nie będzie już miała azylu, ale też z tym że odkrył kratkę od komina wentylacyjnego. Wyciągnął ją więc i postanowił wpaść do komina.

Na szczęście mama go złapała, a kratkę zabezpieczyła lepiej...a kto by się wcześniej spodziewał, że kot może mieć takie pomysły.
No, może ja powinnam, bo mój Tofik włazi do termy gazowej...
Ale moje koty to wyjątki :kotek:
Obrazek

Katalina

Post » Nie lut 10, 2013 14:13 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

A mój Kacper, duży kot, otworzył kiedyś kratkę i wcisnął się do wylotu ciepłego powietrza z kominka. Wylot miał ze cztery metry długości i biegł pod kątem (na całe szczęście) :roll:
TŻ wrócił z pracy i usłyszał rozpaczliwe miauczenie. A Kacper wlazł już dość głęboko, chciał się cofnąć, ale nie miał jak. Ricardo włożył rękę po pachę do przewodu i za ogon kota wyciągnął :ok:
Kratka została zamurowana, ogrzewania klatki schodowej brak :mrgreen:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Nie lut 10, 2013 14:27 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Zaznaczam, ponieważ sama mam podobnego kicię:D
Płynie rzeka łez...
W nadziei deszczu...
Kto widział,kto słyszał,gdzie jesteś?
Irma , gdzie jesteś?

goodbyemycat

Od: Pon lut 04, 2013 17:35

Post » Nie lut 10, 2013 18:50 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

key_west pisze:A mój Kacper, duży kot, otworzył kiedyś kratkę i wcisnął się do wylotu ciepłego powietrza z kominka. Wylot miał ze cztery metry długości i biegł pod kątem (na całe szczęście) :roll:
TŻ wrócił z pracy i usłyszał rozpaczliwe miauczenie. A Kacper wlazł już dość głęboko, chciał się cofnąć, ale nie miał jak. Ricardo włożył rękę po pachę do przewodu i za ogon kota wyciągnął :ok:
Kratka została zamurowana, ogrzewania klatki schodowej brak :mrgreen:

Czasami kocie ogony się przydają i pewnie nie raz ratują im życie, kiedy człowiek je ratuje :)
A ich pomysły...nie wiem skąd one je biorą :)

goodbyemycat: może chcesz drugiego do kompletu? :mrgreen:
Obrazek

Katalina

Post » Nie lut 10, 2013 19:41 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Katalina pisze:goodbyemycat: może chcesz drugiego do kompletu? :mrgreen:
:ok: :ok: :ok:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Pon lut 11, 2013 16:16 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Katalina chyba trzeciego bo jeszcze mam kocicę :lol: A gdzie on mieszka?
Płynie rzeka łez...
W nadziei deszczu...
Irma , gdzie jesteś?

goodbyemycat

Post » Pon lut 11, 2013 16:31 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Czesio mieszka w stalowej woli. Jest na tymczasie u mojej mamy. Ale zazwyczaj transport da się zorganizować.
Obrazek

Katalina

Post » Pon lut 11, 2013 16:50 Re: Czesiek - burasek o wspaniałym charakterze czeka na DS

Stalowa Wola patrzyłam na google i widzę ,że to w woj.podkaparckim-blisko mojego regionu :mrgreen:
Płynie rzeka łez...
W nadziei deszczu...
Irma , gdzie jesteś?

goodbyemycat

[poprzednia][następna]