bardzo mi przykro

ale nie rezygnuj, one bez Was nie maja szans ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saskia pisze: a poza tym jest stary i nie przyzwyczai się do nowego domu. Ja nie rozumiem Byłam wczoraj w schroniksu, rozmawiałam z tą wetką i mówiłam jej,że dziś przyjedzie po niego dziewczyna. I nie było żadnego problemu.
saskia pisze:Ale to nie ma sensu. Tak samo było z Frytką ale byłam wtedy na miejscu. Wcześniej podali mi z kartoteki że ma 6 lat, przy tym facecie stwierdzili,że jednak ma ponad 8 i to staruszka. Wiecie, jak on wtedy na mnie popatrzył? I zapytali go czy na pewno chce wziąć taką starą kicię. Ja mam dość, bo schronisko nie chce ze mną współpracować. Wręcz przeciwnie utrudniają. A ja jestem bezsilna.
ARKA pisze:saskia pisze:Ale to nie ma sensu. Tak samo było z Frytką ale byłam wtedy na miejscu. Wcześniej podali mi z kartoteki że ma 6 lat, przy tym facecie stwierdzili,że jednak ma ponad 8 i to staruszka. Wiecie, jak on wtedy na mnie popatrzył? I zapytali go czy na pewno chce wziąć taką starą kicię. Ja mam dość, bo schronisko nie chce ze mną współpracować. Wręcz przeciwnie utrudniają. A ja jestem bezsilna.
8 lat to staruszka??Czy oni maja w ogole pojecie ile koty zyja?
Ja bralam Antosia ze schroniska, ocenili go na 8 lat wlasnie. Nie widzialam w nim zadnego starca-widzialam pieknego, zrownowazonego, doroslego poprostu kota i tak ciagle jest,do dzisiaja minelo juz 5 lat![]()
Nie zalamuj sie-trzeba ich tam troche poprzestawiac w tym schronisku
Archiesa pisze:Jednego nie rozumiem! Jaki w tym postepowaniu jest cel? Przeciez im wiecej kotkow w schronisku, tym gorsze warunki dla kazdego, dla wszystkich zwierzatek, dla personelu, dla wetow, dla budzetu. Chyba, ze jest tu jakies ukryte dno...
eve69 pisze:Archiesa pisze:Jednego nie rozumiem! Jaki w tym postepowaniu jest cel? Przeciez im wiecej kotkow w schronisku, tym gorsze warunki dla kazdego, dla wszystkich zwierzatek, dla personelu, dla wetow, dla budzetu. Chyba, ze jest tu jakies ukryte dno...
nie ma ukrytego dna
jesli sie nei dba o zwierzeat ich zycie niewiele kosztuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google [Bot] i 647 gości