Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monikaa pisze:z cykloferonem to moja wetka spotkała sie po raz pierwszy. W poście powyżej piszesz :druga runda". Ja zrozumiałam wetkę tak, że zyleksis po dniu przerwy i te coś tam przez miesiąc i to byłby koniec leczenia.
Powinno być inaczej?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Nalezy zakończyc podawanie cykloferonu i odczekac.Organizm musi miec czas na regenerację.Nikt nie da Ci gwarancji,że kotka bedzie super zdrowa.Mam kota od kilku lat i ciagle jest zasmarkany,bo tak juz ma..Skończysz antybiotyk,Cykloferon i tyle na razie...Dobrze ja karm,kochaj i zobaczysz.Jesli wejdziesz od razu ze wszystkimi mocnymi lekami,organizm wogóle zgłupieje i w przyszłości nie będzie reagował jak nalezy na podane srodki...
Monikaa pisze:Bożeno, a ja po jakim czasie od zaprzestania cykloferonu można odtrąbić sukces/porażkę?
I kiedy można ją zaszczepić? Czy można to będzie zrobić nawet jeśli by smarkała? Jak postępujesz z tym kotem, o którym piszesz? Co jakiś czas coś dostaje, czy po prosu smarka? Jest zaszczepiony?
Ona ma już cycki, powinna być sterylizowana a nawet nie jest zaszczepiona....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, ewar, Google [Bot] i 459 gości