Moderator: Moderatorzy
sheridan pisze:Piotr, ja się w aktualnym stanie mentalny, fizycznym i duchowym nie nadaje za bardzo nie tylko do porad, ale chyba w ogóle mam upośledzone myślenie - weszłam na was dzienniczek i na pierwszy rzut oka widzę same bardzo wysokie wyniki, a tak nie powinno być po tak długim czasie. Mam nadzieję, że się dziewczyny odezwą i coś doradzą - ja nie wiem, czy nie mieliście lepszych wyników na 0,5.
Molesław pisze:Witam.
Siedzę sobie i czytam Wasze wpisy i mam strach w oczach. Od czwartku mamy przejść na insulinę Lente Wo-S. Jak mam ustawić karmienie skoro do pracy wychodzę o przed 7 a wracam około 16,30? Teraz Molek jest na Glipizidzie ale pomiar cały czas pomiędzy 350-390. Mierzę glukometrem codziennie lub co drugi dzień
piotr2422 pisze:sheridan pisze:Piotr, ja się w aktualnym stanie mentalny, fizycznym i duchowym nie nadaje za bardzo nie tylko do porad, ale chyba w ogóle mam upośledzone myślenie - weszłam na was dzienniczek i na pierwszy rzut oka widzę same bardzo wysokie wyniki, a tak nie powinno być po tak długim czasie. Mam nadzieję, że się dziewczyny odezwą i coś doradzą - ja nie wiem, czy nie mieliście lepszych wyników na 0,5.
no wlasnie tez tak mysle wyniki spadaly ponirzej 300 na 0,75 nie moge osiagnac takiego wyniku i jestem w kropce czy zmniejszyc czy zwiekszyc jesli zwieksze do 1,0 to potem raczej nie moge zastosowac odrazu spadku do 0,5 tylko spowrotem na 0,75 i dopiero 0,5 i rozumiem ze dawki powinny sie utrzymywac przez pare dni czekam na jakas rade
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości