Wiesiu... super foto:) dziadek w 100000%

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masKotka? pisze:Dzieci nakarmione, wywietrzone, posprzątane. Nawet moja mama była dziś ze mną i dołożyła się do głaskaniaDlaczego Sonia jest w klatce? Jeśli dobrze pamiętam, to ma rozwolnienie.
terenia1 pisze:No i chyba szykują się domki dla Sabriny i dla Jill
terenia1 pisze:Sonia chwilowo w klatce - w sobotę zrobimy jakieś przeszeregowania na kociarni
terenia1 pisze:Amelka chyba już może wrócić na zdrową?
terenia1 pisze:Jak tam Ala dalej ukryta w budce?
terenia1 pisze:No i chyba przywiozę ze schroniska 9 letnego Kubusia trafił na dniach do schronsika po śmierci swojej Pani - kompletnie nie radzi sobie w schronie , podobnież nawet nie da się dotknąc - niestety tam raczej nie da rady.
terenia1 pisze:To Cezar trafił chyba wczoraj do schroniska, jego sytuacja też skomplikowana jego Pani trafiła do szpitala psychiatrycznego, mieszkanie zaplombowane, byli wczoraj jacyć Panowie w schronisku i bardzo prosili żeby kociaka nigdzie nie oddawać , bo jego Pani kocha tego małego i ten kociak to całe jej życie jak wróci ze szpitala i jego nie będzie to się całkowie załamieBoże ciężkie scenariusze pisze życie niestety
![]()
Mara S pisze:nie wiem jak wy ale ja mam od wczoraj problem z zamkiem na zdrowej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], muza_51 i 63 gości