co tam słychać u Maćka?
Moderator: Moderatorzy
piotr2422 pisze:hej mamrot oto najnowsze pomiary jedziemy z 0,75 wyniki sa dosyc wysokie skacze tez z karma ale od wczoraj bede opieral sie tylko o animondze diabetes oraz vonstein mam cala szafke jak tak dalej bedzie niewiem czy przejsc spowrotem na 0,5 wyniki jak widac byly inne lepsze chyba zobaczymy z czasem mackowi wetka zeba usunela wypad prawie sam ma kamien ale twierdzi ze musi zaczekac ze 2 miesiace zeby cukier sie ustabilizowal chodzi o jakies leki myjac mu zeby zauwarzylem ze ostatni sie rusza bedzie trzeba odwiedzic wenta zobaczymy co powie
piotr2422 pisze:ketony tak co jakis czas musze chyba klape z kuwety zdjac na dobre skubany leje pyszczkiem do wyjscia miamora tez mam tego co pisales
Małgorzata i Toffee pisze:Mamrot, jak rozumiem, wetka chce na rtg zobaczyć czy nie ma wody w płucach i pewnie czy nie ma wody w osierdziu - to już echo.
Toffee jest po kolejnym zastrzyku Furosemidu. Wydaje mi się, że ciut lepiej się czuje ogólnie, ale nadal 36 oddechów/min. On normalnie ma 20/min. Ta moja biduleńka przy zastrzykach już tylko popłakuje, a przecież do niedawna walczył jak tygrys.
Sprawa finansowa jest dobijająca, choć, oczywiście, wtórna.
sheridan pisze:Dziewczyny, mam coraz gorsze przeczucia... Prosiaczek jest coraz słabszy, prawie nie wstaje. Szczegóły na moim wątku:
viewtopic.php?f=1&t=150474&p=9611638#p9611638
W sobotę pojedziemy robić morflologię i biochemie, chociaż serce mi się ściska, fundować jej znowu stres. Jak sądzicie, próbować z peritolem albo mitrazipine? Moim weci o tym drugi leku niestety nie słyszeli, czy ktoś kto ma pojęcie, mógłby mi napisać jaka to ma być dawka, tzn jak wpisać receptę, bo jak nie wydębię o tych, to pojadę do innych. Czytam tu jeszcze o cyproheptadynie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości