Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
boni 4 pisze:Dzieki za zainteresowanie. Narazie ochłonęłam i wdrażam się w zycie ustawione pod Maciusie
czyli podawanie jedzonka na przybranie krwi (skorzystałam z Waszych propozycji
niestety karmienie jest co godzinę bo ona je po troszkę
ale najważniejsze ze je. Dziś dostałam od WSPANIAŁEJ Szenili Roferon i podajemy do pysia. MAciusia zaczęła sie ozywiac i częściej chce wyjść ze swojego lokum. Jest bardziej kontaktowa i sama zaczyna szukać w miejscu gdzie poprzednio jadała jedzenia. Obserwuje ja tak jak pisałyśc ie czy nie zaczyna żółknąć i slucham oddechu. Na razie ok a nawet lepiej niż przed kilku dniami. A jak podajecie Roferon ? 7 dni i 7 przerwy czy 4 dni i 7 przerwy ?
Arcana pisze:Bozenko, ja wlasnie od 2 miesiecy pomagam pani Krystynie w adopcjach. Tam nie ma pieniedzy ani na testy, ani szczepienia, ani leki. Nawet na karme. Dziewczyny z Dogo pomagaja zbiorkami, bazarkami, zeby zwierzeta mialy co jesc.
5 kotkow jest juz w DS jako jedynaki, z tego najstarsza roczna koteczka zachorowala i stad wiemy o bialaczce. Do tej pory nie bylo zadnej informacji, ze koty u Krystyny choruja na cos wiecej niz koci katar.
Ja mam tymczaska od Krystyny i testy byly ujemne. Bede je powtarzac.
Niestety chora kicia raczej straci dom, weterynarz postraszyl dziewczyne, radzac jej oddanie kota, wiec raczej bedziemy szukac koteczce nowego miejsca. Chyba nie ma sensu, zeby wracala do tego stada, gdzie nie ma szans na leczenie.
Arcana pisze:Ja na Miau mam tylko informacyjny watek o adopcjach kotow z Lubelskiego. W pierwszym poscie sa tez infomacje o pani Krystynie, to kobieta wybrana Kociarzem Roku 2010, taaa... zaszczyt i nic wiecej.
viewtopic.php?f=13&t=146952
Arcana pisze:Bozenko, pani Krystyna ma kilka psow, nieadopcyjnych zreszta, i kilkanascie kotow. Z kotow podobno tez wiekszosc nieadopcyjnych, tym mlodszym szukalam domow i pare juz jest w DS.
Szenila pisze:To poproszę o dane do wysyłki tego interferonu dla kotów p. Krystyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 212 gości