Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 04, 2013 21:35 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Nie płacz tylko załóż FB buraskom (kamari dobrze radzi) :ok: . I dla Rudego też coś znajdziemy. A w ogóle grzybica się leczy a coś jeszcze szwankuje u niego?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lut 05, 2013 23:32 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

U łysego (muszę imie znaleźć w końcu) grzybica leczy sie pimafucortem, i leczy się całkiem nieźle jak na grzyba. Mamy świerzb "przy końcówce" do końtrollli teraz. I mamy przewód pokarmowy leczony bo z kota szły skrzepy krwi. Krew w kale wyeliminowaliśmy, bakterie wytłukliśmy, zasadzili się my na pierwotniaka i też chyba ubity - badania trzebaby zrobić (zonk), obcych brak bo ubite. Mamy tak, podejrzenie: wątroby, trzustki i nerek. Badania trzeba zrobić. Leki dostaje i mamy stan na dzisiaj - brak krwi, brak wzdęcia, lekko bolesny brzusio (kocio od początku na diecie), kupal lekko rzadki i juz nie cuchnący strrrrasznie. No i jak go odkarmić z kosteczek (chociaz Figaro nie przebił w chudości)? Stan łysego na dzisiaj.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro lut 06, 2013 9:56 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

super, że łysy wychodzi na prostą :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lut 06, 2013 10:02 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Zawsze możesz zrobić bazarek na nadanie mu tymczasowego imienia :ok: A zyski na leczenie/karmę :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro lut 06, 2013 16:19 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Alienor pisze:Zawsze możesz zrobić bazarek na nadanie mu tymczasowego imienia :ok: A zyski na leczenie/karmę :ok: :ok:

To trzeba umieć - zrobić bazarek. Ale bazarek na nadanie imienia? co to ?
Obrazek

Kinnia

Post » Śro lut 06, 2013 16:59 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

o chyba chodziło o to, żeby np za jakieś drobne $$ proponować swoje imię dla rudego :ok:
jo.anna

Post » Śro lut 06, 2013 17:44 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Nie mogę wziąć kotecka, ale przyszłam pokibicować...
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro lut 06, 2013 18:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Swego czasu dziewczyny i tak obciążone kocio trafiły na kociaki - chyba 5 lub 6. Ponieważ maluchy były chore a one pod kreską, więc założyły bazarek - można było zaproponować imię dla kociaka i licytować je - jak w normalnym bazarku. A potem na wątku dziewczyny pisały o maluchach używając wylicytowanych imion. No i oczywiście przedstawiły rachunki na potwierdzenie że pieniądze z bazarku na koty zostały zużytkowane.

Alienor

Post » Śro lut 06, 2013 23:06 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

A to dobrze sobie myślałam, ale myślałam też, że to nie może byc prawda. Ale....

Dzisiaj nie mam siły nawet opowiadać o tym co się stało. Żyję. Lezę na wątek drugi i tam opowiem o cudach z rozmów telefonicznych.
Obrazek

Kinnia

Post » Czw lut 07, 2013 7:43 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Co sie stało? To o czym opowiadasz na drugim wącie - te telefony, czy coś jeszcze??
Zrobiłaś coś sobie :?:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lut 07, 2013 7:53 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Spróbuj może z tym bazarkiem - nie jest to bardziej skomplikowane niż założenie wątku.
I może ten konkurs? http://www.koty.pl/konkurs/konkurs-cat- ... z-milosci/ - a nuż wygrasz :ok:

Alienor

Post » Czw lut 07, 2013 10:12 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Sobie to ja nic nie zrobiłam, ale komuś o mały figiel .... Chodzi o łysego rudego. Ja mam tak, że moje słowo "coś znaczy", jesli dogaduję się na coś, to nie ma siły aby tego nie wypełnić - no chyba, że mi zaśpiewają dobry Jezu ... ale i w takim wypadku zawsze jest ktoś, kto wie i dokończy za mnie. Tak mnie wychowano i tak wychowaliśmy syna. Wciąż z naiwnością "tą samą miarą" mierzę świat i ludzi. Wszystko się zgadza, dopóki sama mam możliwości "ogarniania" sytuacji, w wolnym tłumaczeniu: nie wzbudza to mojej złości jedynie politowanie. Gorzej - a tak się stało wczoraj- gdy nie mogę już nic, a ludzkie słowo okazuje się "puste", jeszcze gorzej gdy dotyczy to istoty żywej. Ja rzadko jestem zła (zła, nie poirytowana czy smutna - zła). Wczoraj byłam wściekła, nie zła. W tym była też złość na siebie, za swoistą "nieudolność" życiową, za brak tego "czegoś". W takim stanie nie nadaję się "do ludzi", jestem trochę niebezpieczna :twisted: , dużo trochę. Jedynym obszarem, który jest wolny od takiego stanu jest moja praca - "tryb praca" to inny świat, tam są inne "atrakcje" :evil: .

Musze edytować tego posta bo nie napisałam tutaj o wpłacie (na drugim wątku jest) i dopiero teraz to zauważył mąż. Wstydam się strasznie :oops: :oops: :oops: Tam pisałam na bieżąco, nie rozumiem jak to zrobiłam, że nie przeniosłam info tutaj. Przepraszam :oops:
Właśnie odkryłam na koncie przelew od Aninimowego Darczyńcy na Gang Burasów i łysego rudego w wysokości 200 zł
Ostatnio edytowano Śro lut 27, 2013 18:58 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

Post » Czw lut 07, 2013 12:36 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ale z rudym wszystko [w tym stanie oczywiście] OK?

Są ludzie źli. To pewnik i nie ma co dyskutować.
Ale często też czemuś nie sprostają z różnych powodów - często dla nich ważnych i oczywistych, a różnych od naszych preferencji i dla nas niepojętych. Nie ma co przenosić ich potencjalnych 'niedoróbek' na swoje własne uczucia.
Ale to tylko tak... nie znam sprawy ani okoliczności...
Niestety 'puste' słowo u ludzi wydaje się być norma dzisiaj.. Co nie znaczy, ze się do tego przyzwyczaiłam, a tylko to, że wiem, czego sie spodziewać.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lut 07, 2013 15:12 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia, napisz proszę, co się stało???
:cry:

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Czw lut 07, 2013 22:58 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia, mam nadzieję, że rudym łysym wszystko w miarę OK? Taki bazarek jest fajny - za kilka zł możliwość nazwania tego gangsty :ok: Sama zalicytuję.

Alienor

[poprzednia][następna]