prawie 2 lata bez człowieka - pomocy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 05, 2013 16:56 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Świetny tekst :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lut 05, 2013 20:55 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Bardzo proszę niech się przyzna osoba, która "zrobiła ruch w sieci" - telefon mi się urywa. Dzisiaj od rana 3 - słownie trzy telefony i tylko jeden nadaje się do koci-łapci- . To więcej niż przez ostatnie 3 miesiące. huraaaaaa

Kamari tekst jest mój - piszę go w ponawianych ogłoszeniach na różnych ogłoszeniowych stronach od miesięcy 2 i do tej pory nic.

Osobo ujawnij się (bo nie ja zrobiłam ten szum bo nie potrafię technicznie tego ogarnąć huraaaa) bo mam swoje podejrzenia :mrgreen: Tylko jednej Osobie wysłałam ten tekst :mrgreen: i zdjęcia też :mrgreen: .
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto lut 05, 2013 21:05 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Kinnia, prześlij kotkubinat nr konta - na burasy lub leczenie rudego łysego :wink:

Świetnie że tak to dobrze poszło, byle tak dalej :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lut 05, 2013 21:27 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

kotkubinat pisze:Kinna, gdzie Ty podawałaś nr konta? Sorry, że cię tak ciągam za ogon ale walczę z zaje....infekcją i nie mam siły szuflować za tym kontem...
Burasy górą !!!

nie podawałam, więc nie kop bo nie znajdziesz. Dwie osoby anonimowo zgłosiły się do mnie na pw, nie życzyły sobie ujawnienia. Szanuję ich wolę - jeśli zechcą kiedykolwiek z radością ujawnię. Teraz nie mogę. :D
Infekcja? Współczuję. Dbaj o siebie. :D
Obrazek

Kinnia

Post » Wto lut 05, 2013 21:31 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

jeśli chodzi o fb psygarnij to moja sprawka ;)
jo.anna

Post » Wto lut 05, 2013 21:53 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

jo.anna :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto lut 05, 2013 22:23 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

jo.anna pisze:jeśli chodzi o fb psygarnij to moja sprawka ;)

Tak też podejrzewałam. Dziewczyno jesteś Skarbem :1luvu: . Dziękujemy bardzo Gang Burasów i ja. Ja nie potrafię tego zrobić. Nie mam konta na fb i pojęcia o tym też. Dzięki. Może to da jakiś efekt i bury gang w końcu pójdzie do swoich domków. :1luvu:
Jesteś niesamowita.
Obrazek

Kinnia

Post » Wto lut 05, 2013 22:24 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

oj tam oj tam :oops: :oops: :oops: mam nadzieję, że chociaż część z nich znajdzie domek dzięki temu :piwa:
jo.anna

Post » Wto lut 05, 2013 22:36 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

No to trzymam wielkie kciuki :ok: :ok: żeby Kiniowy gang się trochę zmniejszył :ok: :ok:

buraski, sioo do własnych domków :ok: DOBRYCH DOMKÓW :ok: bo tylko o takich mówimy :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro lut 06, 2013 0:35 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Od razu mam lepszy humor :ok: :ok: :ok:
Buraski powodzenia

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro lut 06, 2013 23:26 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Na dzisiaj sprawy domów maja się tak.
Dzwoni pani i mówi, że 2 tygodnie temu wypadł jej bardzo podobny kot z .....9 piętra! Z żalem, ale nie udało się go odratować! Pytam czy balkon jest zabezpieczony - tak , to jak kot wypadł? no była nieostrozna i szła po parapecie? Pytam jak k..a , jak skoro zabezpieczony? Kot był nieostrożny. Słyszycie. Kot był niostrozny. Słów mi brak. Pani już czeka na Coco. :evil:
2 domy są do wzięcia pod uwagę i jeden nie wiadomo co ponieważ, pan wziął namiary na kocurka dla rodziny. TAk to wygląda na dzień dzisiejszy. Dalej zobaczymy. Dzisiaj nikt nie dzwonił. Padam na mordę. dobranoc.
Obrazek

Kinnia

Post » Śro lut 06, 2013 23:32 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Kinnia, nie łam się, na głupotę ludzką lekarstwa nie ma, trzymam kciuki że TEN dom się w końcu odezwie :ok:
jo.anna

Post » Czw lut 07, 2013 7:42 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Kinnia, niestety ludzie potrzebują tłumaczenia jak dla dzieci - dokładnie, bez przenośni, niedomówień i skrótów myślowych. Czyli pani może mieć koteczka pod warunkiem, że osiatkuje balkon. Są od tego firmy (tu namiary), ewentualnie można samemu (tu namiary np. na siatkę z zooplusa tą wzmacnianą, ewentualnie Korsze). Przed oddaniem kota sprawdzimy - jak nie wiedziała że tak można, zrobi i oszczędzimy kotu (jakiemukolwiek) tragicznego lotu. Jak nie, bo ona nie będzie mieszkała w więzieniu to dziękujemy bardzo, pani sobie weźmie kota ze schroniska, co i tak ma duże szanse zejść, ale mojego Droga Pani, pani nie dostanie. 8)

Alienor

Post » Czw lut 07, 2013 10:18 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Alienor tyle to i ja wiem. Tam jest już kot i to stary kot - jak przeżył? Cud pewnie, albo mądrzejszy od właścicielki. Chodzi mi o to, że pani kłamie i jest na tyle naiwna w tym kłamstwie, że zgadza się na wizytę pa i wszystko bez cienia refleksji, jakby była pewna, że zmanipuluje wszystkich 8O . To nie prymitywizm, to narcyzm.
Obrazek

Kinnia

Post » Czw lut 07, 2013 11:27 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Przeszedł mi szok 8O i mogę napisać 8O .

Właśnie odkryłam na koncie przelew od Aninimowego Darczyńcy na Gang Burasów i łysego rudego w wysokości 200 zł 8O . 8O

Dziękujemy bardzo. Na prawdę ostrożnie spożytkuję te pieniążki.
Mam łącznie 330 zł. Myślałam i pisałam o karmie dla gangu bo worek się kończy, ale powstrzymywałam się bo z lekami dla łysego było "krucho" - brak osłonowych i maści bo resztę zdobyłam i 2 na doleczenie dostałam od wetki po kosztach (chyba resztę szefowi zapłaciła z własnej kieszeni :oops: - wstyd mi, i przyniosła swój lek na grzyba dla łysego :oops: ) i obiecała mi osoba karmę dietetyczną i nie dotrzymała słowa i sama nie wiedziałam co zrobić i muszę zrobić mu testy fiv i felv i badania krwi (trzustka - prawie udało mi się zbadać mu cukier ale glukometr nie chciał czytać pasków bo okazały się przeterminowane :evil: , nerki, wątroba) i ... Dlatego czekałam.
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]