Moderator: Moderatorzy
sibia pisze:Tinka, super, ale nie wszyscy tak reaguja i maja tyle sily.(...)
honda11 pisze:Dokładnie tak jest- nie wszyscy mają tę samą siłę psychiczną.Próg wytrzymałości w różnych okresach życiowych też sie zmienia.(...)
Miodalik pisze:Jo.anna - vet moich futerek, doswiadczony w prowadzeniu PNN rowniez uważa, że przede wszystkim kot musi jeść - to co je jest sprawą drugorzędną i wartą rozważania tylko jeśli punkt pierwszy jest spełniony.
Moje oba "nerkowce" nie chciały nawet wąchać karmy przeznaczonej dla kotow z PNN... w okresach kryzysu probowałam je karmić wszystkim co tylko wydawało się jadalne - jeśli któryś skubnął trochę ryby, kawałek surowej wieprzowiny czy nawet marketową karmę - byłam zachwycona...
Moim zdaniem ważne jest aby nawadniać i wyłapywać fosfor z jedzenia - my stosujemy kroplówki i Alusal. Nie zauważyłam aby nasze podejście odbiło się negatywnie na wynikach, co nie zmienia faktu ze PNN zabija, staramy sie tylko maksymalnie odwlec ten czas...
pixie65 pisze:Ten wątek z założenia miał być wątkiem ogólnym.
Podforum powstało specjalnie po to, żeby każdy mógł założyć oddzielny wątek dla własnego kota, gdzie byłyby zebrane wszystkie jego wyniki badań, cała historia.
W wątku ogólnym takie informacje od poszczególnych opiekunów albo się gubią albo mieszają.
Albo wątek staje się wątkiem jednego kota.
Jaki problem ciągnąć całą historię w jednym, własnym wątku?
Animus pisze:z obawy, że nikt tam nie zajrzy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kot_kreskowy2021 i 14 gości