Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 03, 2013 20:55 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

meksykanka pisze:Basik, a jak sie dziś czujesz?
Mnie dopadło jakieś cuś... smarczę dalej niż widzę, nic mi się nie chcę... ale poderwałam się z łoża, bo Renifer choć w domu urzęduje tych kuwetowych a szczególnie pozakuwetowych (Mila się specjalizuje w załatwianiu poza kuwetą tego co w niej się znajdowac powinno) spraw nie załatwia. Kociaste nakarmi, ale zupy już sobie nie ugotuje i głód mu w oczy zagląda :wink:

Nie dawaj się choróbsku jako i my czynimy.
Mnie to najbardziej podoba się lala szydełkowa.
Ale się musiałaś napracować :ok:

Za lepiej i jeszcze lepiej :ok:

Czuję się jak na mnie dość dobrze,guz mniej boli i jest chyba jednak nieco mniejszy,krwawienia też nieco mniejsze czyli podkrwawia, a nie są to krwotoki.Bardzo jestem ciekawa co powiedzą lekarze w czwartek.
Dzisiaj pierwszy raz od kilku dni widziałam się z Danusią ,wcześniej nie była w stanie do mnie przyjść ze względu na traumę po odejściu Brysia i moje koty.Rozliczenie przyniesie bo dzisiaj zapomniała ,a mówi ,ze z tego wszystkiego nawet dokładnie nie wie ile to było.Napiszę wszystko jak będę miała karteczkę z pieczątką wetki.Danusia strasznie przeżywa odejście Brysia ,nie zdawała sobie sprawy jak bardzo go kochała.Tęskni ona i tęskni za nim sunia strasznie.Bryś na zawsze pozostanie w jej i naszych sercach. :cry:
Ja cały czas dzieję ,szydełkuję ,próbuję też szyć .Dzisiaj skończyłam kolejny sweterek na drutach tez później powstawiam fotki, może i sweterki będę robić,torebki.Skończyłam i oprawiłam obraz, haftem krzyżykowym ,który długo czekał na skończenie,został mi jeszcze jeden do skończenia słoneczniki.Czyli chyba mam nieco lepsze dni i brakuje mi czasu. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lut 03, 2013 23:40 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Basiu, jak miło czytać takie wiadomości :D .
Bardzo się cieszę i czekam na obrazki krzyżykowe, które uwielbiam.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie lut 03, 2013 23:44 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

:ok: :ok: oby tak dalej Basiu :ok: :ok: . Jak najszybszego wyleczenia - to, że się guz zmniejsza, krwawienie słabnie a ty się lepiej czujesz napawa optymizmem :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 04, 2013 6:11 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Na pewno piękne są Twoje dzieła krzyżykowe, bardzo lubię ten rodzaj haftu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 04, 2013 6:28 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

po_prostu_kaska pisze:A tutaj fotki Basi maskotek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Jakie cudeńka :1luvu:
Masz dar w ręku :wink: Basiu.
Czytam watek w wolnych chwilach ale nieustannie o Was pamiętam.
Trzymam kciuki za Twoje wyzdrowienie i kciuki za domki dla kociastych.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 04, 2013 11:46 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Przesłałam tez fotki haftów i swetrów które ostatnio zrobiłam lub przedziałam bo były za duże.Teraz próbuję robić sweter na szydełku zobaczymy jaki będzie efekt.Może komuś coś się spodoba to w tym stylu zrobię na bazarki.Część rzeczy wystawię na bazarek lecz za kilka dni bo teraz wszystko stoi i żeby był wybór,. 8O Koty mają się dobrze psocą i sikają w różne miejsca więc jest ok. :mrgreen: Miałam też miły telefon z zaproszeniem na dzień kota z daleka.Byłam miło zaskoczona. :P

horacy 7

Post » Pon lut 04, 2013 11:48 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Odnowiłam dzis ogłoszenie Bąbelka (?) to od was?
Chyba Bąbelka.

Miłego tygodnia. Bez bolesnego i z dobrym samopoczuciem życzę :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 04, 2013 12:04 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

No to jestem z fotkami od Basi :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 04, 2013 12:19 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

I ubrania

Obrazek Obrazek Obrazek

Uwaga, tu od razu załatwiam prywatę ;) Basia, a ten kolor to taki w rzeczywistości jak na zdjęciu? Taki morelowy (przynajmniej u mnie tak wygląda?), i jak coś masz więcej takiej włóczki? Bo ja bym miała pomysł na coś dla siebie w takim kolorze :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Śliczny :1luvu:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 04, 2013 14:33 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudne te wyroby :)
W wełenkowych sweterkach, to mi za gorąco, ale obrazki krzyżykowe ...........jak będzie bazarek, to chyba nie wytrzymam, choć miałam się pozbywać......
Jakie wymiary są tych obrazków?

EVA2406

Post » Pon lut 04, 2013 15:13 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

EVA2406 pisze:Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudne te wyroby :)
W wełenkowych sweterkach, to mi za gorąco, ale obrazki krzyżykowe ...........jak będzie bazarek, to chyba nie wytrzymam, choć miałam się pozbywać......
Jakie wymiary są tych obrazków?

Ewuniu obrazki niestety nie będą na sprzedasz wszystkie wiszą już u mnie ,chyba ,ze następne zrobię dla Ciebie według zamówienia lecz haft wychodzi bardzo drogo bo trzeba mnóstwo muliny i ramki.Kasiu ten sweterek jest takiego koloru ceglastego bardziej czyli nieco ciemniejszy ale kolor jest piękny .Zdjęcia nie oddają koloru niestety coś mam z aparatem chyba coś przestawiłam.Teraz robię szydełkiem piękny kolor śliwkowy tylko nie wiem co to wyjdzie? Ewuniu większość tych sweterków jest bardzo cienka ,z bardzo cienkiej włóczki i jest jak bawełniaki,przyjemne noszę na gołe ciało lub topy i jest super..Tren rudy sweterek na fotkach nie widać, jest taki zakładany bez guzików bardzo cienki ,wiązany na pasek lub zapinany broszką.Tylko ten szary jest grubszy lecz ma super delikatną włóczkę też taki bez guzików na coś.

horacy 7

Post » Pon lut 04, 2013 15:41 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Basiu, mnie się podoba najbardziej ten z kwiatkami i ten z pieskiem. Jak kiedyś zrobisz, to wystawisz może....
Co do sweterków dzianych ( jak ja to nazywam), to mi się podobają na kimś wysokim i szczupłym, a ja wyglądam w tym jak kulka, bo jestem mała i gruba. Poza tym noszę wyłącznie serki, bo mam " łabędzią szyję" :evil:

EVA2406

Post » Pon lut 04, 2013 16:26 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

śliczne sweterki ,ten szary wiązany bardzo fajny
można by zakryć wystające kości :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lut 04, 2013 16:56 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Piękne wszystko. Co do kości, ruda, to wiesz sama 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 04, 2013 17:52 Re: Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Basiu, jakbyś ten śliwkowy zrobiła rozmiarowo na S-M i troszkę dłuższy, to ja biorę w ciemno.
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

[poprzednia][następna]