Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 11:36 Re: DT im.Smartinka9 ..słodki Czarnuszek już w DS :-)

Cudowna wiadomość że dwupaczek zaczyna nowe życie, we własnym, kochającym domku, mam nadzieję.
Mam też nadzieję że Filonek będzie tak samo kochany jak Tosia i że nowi Duzi to nie jedni z tych którzy za wszelką cenę chcieli samą Tośkę.
No ale myślę że dziewczyny odpowiednio prześwietliłyście wzdłuż,wszerz i każdy możliwy sposób nowych Dużych :D

Czy możesz zdradzić jak daleko kociaki się wyprowadzają?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob lut 02, 2013 11:49 Re: DT im.Smartinka9 ..słodki Czarnuszek już w DS :-)

Cioteczko Smarti :1luvu: wszystkiego naj naj naj z okazji Urodzin, spełnienia marzeń, miłości i żadnych zmartwień. Burisia Titoś i Jola. :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob lut 02, 2013 12:10 Re: DT im.Smartinka9 ..słodki Czarnuszek już w DS :-)

:balony: :balony: :balony: STO LAT!* :balony: :balony: :balony:

_
* post zaoczny. przeczytać 20.12.2013 :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie lut 03, 2013 13:19 przez turkusowa, łącznie edytowano 1 raz
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie lut 03, 2013 11:16 Re: DT im.Smartinka9 ..słodki Czarnuszek już w DS :-)

heloł-dzięki wielkie :D

ale ja mam urodziny 20-go grudnia :ryk:

A wczoraj w pierwszym rzędzie wycałowany został Filon-pani uważa że Tosia ma trochę ważniacki wygląd a Filon to kwintesencja kociej urody :piwa: ale wytuliła i wycałowała oboje ważniaków :kotek: :kotek:

Pani jest starszą emerytką, bardzo elegancką kobietą, prawdziwą damą i Warszawianką od pokoleń, piękne mieszkanie mięciutkie w dywany i kanapy kotoprzyjazne, kotki karmione są na szafce kuchennej aby im i pani było wygodnie :ok: (zupełnie jak u nas :oops: :lol: )
cała rodzina rozproszona po Warszawie, prozwierzęca w nowoczesny sposób-np. siatki w balkonach i po parce kotków ( w tym ślepej parce) u córek, oraz ratowanie wszelkich zwierząt łącznie ze ślimakami i sójkami, to oczywista oczywistość :D

Mieszkają w ścisłym centrum starego Mokotowa-o lepszy adres w Wawie trudno , a pod ogromnymi oknami stada studentów chodzących w tę i z powrotem-kiedyś ja oraz TŻ przemierzaliśmy dokładnie te same chodniki codziennie przez kilka lat, także miejsce i dla nas sentymentalne.

Strasznie się bałam jak to zniesie zwłaszcza Filon-wrażliwiec :roll: -on natomiast bardzo dzielnie zniósł podróż-tylko Tośka mu się świnia na głowę zrzygała :mrgreen: :ryk:

Pojechały z całym swoim dobytkiem-z drapakiem, budką, ,feliwayem, kuwetą, własnymi miskami, zapasem żarełka i żwirku oraz moim TŻ-tem-czyli swoim ukochanym dotychczas Duzym :lol: -po to aby jak najmniej w ich życiu zmieniać i faktem jest że od pierwszej chwili czuli się całkowicie "u siebie" do tego stopnia że Filon odgryzł Pani z talerza kawałek kotleta z obiadu :ryk:
Pani pootwierała im szafy i wszystkie możliwe zakamary-a na koniec rozszlochała się ze szczęścia..
Gdy wychodziliśmy to Filon juz mnie na pewno nie potrzebował a Tosia nawet nie zauważała...
Mają cudowny dom - i jedyne o czym mogę dla nich marzyć to aby żyły z Panią zdrowo 100 lat :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Nie lut 03, 2013 14:40 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 03, 2013 11:52 Re: DT im.Smartinka9 ..słodki Czarnuszek już w DS :-)

No i wycisnęłaś mi Iwonka łzy :placz: . Ze wzruszenia :oops: .
Niech kociny mają jak najlepiej :1luvu: , a Ty szybciutko reperuj swoje zdrowie :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie lut 03, 2013 13:44 Re: DT im.Smartinka9 ..słodki Czarnuszek już w DS :-)

:oops:

tylko trochę posprzątam chałupę po ostatnim braku ogrzewania i seryjnej wyprowadzce kotów i już się tym zajmuję :roll: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie lut 03, 2013 16:51 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

wieści z Domku-
Tosia i Filon zrobili piorunujące wrażenie na rodzinie Dużej-zwłaszcza Filon swoim nieziemskim spojrzeniem :1luvu:
Koty mimo wizyty "obcych" czuli się jakby zawsze w tym domu mieszkali-najpierw pięknie się z obcymi przywitali ocierając się o nogi a potem Fion wylegiwał się na kocyku na lodówce a Tosia na stole w jadalni :piwa:

Jedzą normalnie-Tosia woła sama kiedy jest głodna, a może kiedy "są głodni"-bo Filon podąża za nią i za Dużą do misek, kuwetka używana wzorowo :D
Spały czywiście swoim zwyczajem-Tosia w nogach Dużej a Filon w swojej tylnej połowie na głowie :lol: :piwa:
Aż trudno uwierzyć że to ten sam Filon który po przyjeżdzie do mnie siedział struchlały bez żadnego ruchu i nie jadł samodzielnie przez dwa tygodnie :roll:
jestem szczęśliwa ich szczęściem :dance: :dance: :dance:

natomiast z Domku Pusi dostałam następującego smsa :
Pusia ma się coraz lepiej,je sama, załatwia się do kuwety i coraz więcej wychodzi. Oczywiście ulubione miejsce to za kanapą :)
słodki śmierdzący tchórzyk :kotek:

Czarnuszek :
Witam, dzisiaj kot jest już bardziej odważny, korzysta normalnie z kuwety i ładnie je.
a wczesniej :
Jest bardzo przyjazny, miły i mruczy, ma piękne bursztynowe oczy i lubi się przytulać. Jesteśmy zachwyceni :):):)

Zdaje się ze wszystkie dzieciaki świetnie trafiły :ok: :dance2: :dance2: :dance2:
Yuppi :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

...mój TŻ nawet nie chce słyszeć żebym więcej nie brała kotów :roll: :lol:

...ja wiedziałam że tak będzie :lol:

smarti

Post » Nie lut 03, 2013 19:46 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Gratulacje !!!
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pon lut 04, 2013 8:33 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Dziękuję za wspaniałe wiadomości :1luvu:
wszystko wskazuje na to że wszystkie kotki dobrze trafiły :D

z tymi urodzinami to coś kręcisz moja Droga...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 04, 2013 11:00 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

każda w moim wieku by kręciła :lol: :lol: :lol: :oops: :ryk:

smarti

Post » Pon lut 04, 2013 11:07 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

No rzeczywiście staruszka się odezwała :lol:
Piękne ślipia, zgrabna pupa i reszta też niczego sobie :ryk: :ryk: :ryk:

jakieś fociny miały być, może Durny się załapie tak dla mnie
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 04, 2013 11:48 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

:balony: Każda okazja dobra, żeby się zabawić :balony:

Obrazek
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pon lut 04, 2013 11:51 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Bumiś pisze::balony: Każda okazja dobra, żeby się zabawić :balony:

Obrazek

figurka jak u smarti, tylko takiego futra nie ma :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]