Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 03, 2013 23:32 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Kociara82 pisze:wpadlam z kciukami za kociaki :ok: :ok: :ok:

Miło :D i zapraszamy częściej. :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lut 04, 2013 5:44 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Anna61 pisze:
ewar pisze: Ja takich zdjęć mieć nie mogę :evil:

A to czemu?

Bo mieszkam sama.Czasem poproszę siostrę, aby wzięła kota na kolana, albo mnie zrobiła zdjęcie z kotem.Dzieci brak.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lut 04, 2013 7:14 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Zapraszam na bazarek dla kotków viewtopic.php?f=20&t=150513
Na razie nie mam więcej fantów, postaram się coś dołożyć.Zapraszam.

ewar

Post » Pon lut 04, 2013 9:40 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

ewar pisze:Zapraszam na bazarek dla kotków viewtopic.php?f=20&t=150513
Na razie nie mam więcej fantów, postaram się coś dołożyć.Zapraszam.

Bardzo dziękuję ewar :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do kotków to staram się jak najmniej chodzić do nich, bo jestem strasznie przeziębiona, a tym samym oswajanie odwleka się z czasem niestety. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon lut 04, 2013 10:23 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon lut 04, 2013 19:41 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Dostałam coś takiego
Poszukuję do adopcji CZARNEGO kota lub kotkę z okolic Łodzi lub Warszawy. Najchętniej w wieku do 4 miesięcy.
Kontakt: n.niemirska@wp.pl, 692 060 326
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lut 04, 2013 21:25 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

olafen pisze:Dostałam coś takiego
Poszukuję do adopcji CZARNEGO kota lub kotkę z okolic Łodzi lub Warszawy. Najchętniej w wieku do 4 miesięcy.
Kontakt: n.niemirska@wp.pl, 692 060 326

dziękuję za linka. :kotek:

Kotki dzisiaj trochę pochodziły po pokoiku, ale gdy chciałam je złapać to bardzo się wystraszyły, także im potrzebny jest czas.
W klatce dają się głaskać i mruczą przy tym, a poza nią dziki, ale co się dziwić, to nie ich wina.... :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 05, 2013 9:19 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Oswoją się, są młodziutkie :ok:

ewar

Post » Wto lut 05, 2013 10:53 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Anna61 pisze:[
Kotki dzisiaj trochę pochodziły po pokoiku, ale gdy chciałam je złapać to bardzo się wystraszyły, także im potrzebny jest czas.
W klatce dają się głaskać i mruczą przy tym, a poza nią dziki, ale co się dziwić, to nie ich wina.... :(

Aniu, ja kiedyś wzięłam ze schroniska trójkę rodzeństwa mniej więcej trzymiesięcznego - tez takie wypłoszki. Dawały się trochę głaskać jak były w klatce, przytulone jeden do drugiego, potem w czasie jedzenia. Poza klatką spylały przed nami gdzie pieprz rośnie. Najlepszym patentem okazała się zabawa z wędką. Siadałam na podłodze i machałam wędką - oczywiście podbiegały, omijając mnie na początku starannie :mrgreen:. Ale w ferworze zabawy podchodziły coraz bliżej, a jak miałam je w zasięgu ręki to kradłam mały głask, potem coraz dłuższy itd. Każdego dnia był jakiś postęp.
Nie muszę chyba mówić, że koniec końców wyrosły na mega pieszczochy :D. Dwa pojechały do wspólnego domu do Wwarszawy, jeden trafił do Bełchatowa, gdzie był już dwuletni kocurek.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lut 05, 2013 15:26 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

pisiokot pisze:
Anna61 pisze:Kotki dzisiaj trochę pochodziły po pokoiku, ale gdy chciałam je złapać to bardzo się wystraszyły, także im potrzebny jest czas.

Aniu, ja kiedyś wzięłam ze schroniska trójkę rodzeństwa mniej więcej trzymiesięcznego - tez takie wypłoszki. Dawały się trochę głaskać jak były w klatce, przytulone jeden do drugiego, potem w czasie jedzenia. Poza klatką spylały przed nami gdzie pieprz rośnie. Najlepszym patentem okazała się zabawa z wędką. Siadałam na podłodze i machałam wędką - oczywiście podbiegały, omijając mnie na początku starannie :mrgreen:. Ale w ferworze zabawy podchodziły coraz bliżej, a jak miałam je w zasięgu ręki to kradłam mały głask, potem coraz dłuższy itd. Każdego dnia był jakiś postęp.
Nie muszę chyba mówić, że koniec końców wyrosły na mega pieszczochy :D. Dwa pojechały do wspólnego domu do Wwarszawy, jeden trafił do Bełchatowa, gdzie był już dwuletni kocurek.

Aniu, takie zabawy z nimi to są od pierwszego dnia, piórka na wędce, sznureczki, bo za nimi wchodzą same do klatki. :wink:

Moja jedna kotka też pojechała do Bełchatowa, gdzie był już jeden kocurek i pies viewtopic.php?f=1&t=123661&hilit=Franusia
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 05, 2013 22:01 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Maluszki :) a raczej Tola i Loluś bo Boluś pod kanapą. :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 06, 2013 9:06 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Piękne :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro lut 06, 2013 9:31 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Ale fajne :D
Tola - prześliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Śro lut 06, 2013 9:33 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Tola ma fajne umaszczenie, ten biały przedziałek jest świetny :1luvu:
Trzymam kciuki za socjalizację strachulca :ok:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Śro lut 06, 2013 9:34 Re: Było, bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.W DT, szukają

Obrazek

Języczek wystawił :D :1luvu: śliczności kocie
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

[poprzednia][następna]