Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olat pisze:Carmella, super! Takie czekanie zaostrza apetytIrysek w jakim kolorze?
A czasem inaczej: najpierw biorą dachowca potem mają kota rasowego, potem hodowle.. Czego przykładem jestem ja.Tez_Kaska pisze: ludzie chca rasowce a biora dachowce czego jestem przykladem. I juz.
Olat pisze:Pamiętam wątek o tej niepełnosprawnej koteczce
Najważniejsze, ze jednak sie doczekałas i spełnisz swoje marzenie!
Olat pisze:Powiem szczerze, ze w mojej opcji max (tzn. jeszcze dwa koty w domu) wygląda to tak:
- (...) - półdługowłosy: norweg (srebrny albo niebieski).
Tez_Kaska pisze:Znow opadla mi szczeka.. Chyba za swieze sa we mnie wczorajsze nauki moralne podczas dyskusji o bezdomnych kocich nieszczesciach umierajacych w azylach i na smietniku...
Jowita pisze:Tak jak napisalam kiedyś: kocham wszystkie koty. Ale: jestem singlem, pracującym, z jedną, nienajwyższą pensją, bez samochodu. Nie jestem w stanie zapewnic wlaściwej opieki kotkowi, który będzie chorował, będzie potrzebowal socjalizacji etc. Po prostu nie jestem w stanie.
Jowita pisze:Tak jak napisalam kiedyś: kocham wszystkie koty. Ale: jestem singlem, pracującym, z jedną, nienajwyższą pensją, bez samochodu. Nie jestem w stanie zapewnic wlaściwej opieki kotkowi, który będzie chorował, będzie potrzebowal socjalizacji etc. Po prostu nie jestem w stanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Blue, Google [Bot] i 807 gości