Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:uszy i ogon mówią wszystko
mb pisze:BarbAnn pisze:uszy i ogon mówią wszystko
![]()
I jeszcze te sympatyczne dźwięki, które wydaje
BarbAnn pisze:mb pisze:BarbAnn pisze:uszy i ogon mówią wszystko
![]()
I jeszcze te sympatyczne dźwięki, które wydaje
te odglosy paszczą to taka wisienka na torcie
weatherwax pisze:Pazurek i Łapusia czasem się liżą i razem śpią, ale częściej gonią się, a czasem nawet biją. A to przecież rodzeństwo, zawsze były i są razem! Cóż więc powiedzieć o dorosłych kotach, które poznały się stosunkowo niedawno - rewalacyjne układy sobie już wytworzyły.![]()
mb pisze:weatherwax pisze:Pazurek i Łapusia czasem się liżą i razem śpią, ale częściej gonią się, a czasem nawet biją. A to przecież rodzeństwo, zawsze były i są razem! Cóż więc powiedzieć o dorosłych kotach, które poznały się stosunkowo niedawno - rewalacyjne układy sobie już wytworzyły.![]()
Chyba też tak myślę - zwłaszcza gdy sobie przypominam okres aklimatyzacyjny Bisi
weatherwax pisze:mb pisze:weatherwax pisze:Pazurek i Łapusia czasem się liżą i razem śpią, ale częściej gonią się, a czasem nawet biją. A to przecież rodzeństwo, zawsze były i są razem! Cóż więc powiedzieć o dorosłych kotach, które poznały się stosunkowo niedawno - rewalacyjne układy sobie już wytworzyły.![]()
Chyba też tak myślę - zwłaszcza gdy sobie przypominam okres aklimatyzacyjny Bisi
No właśnie. Przecież Kasia Bisi tak naprawdę nigdy nie polubiła. Ona ją tylko tolerowała (na szczęśćie!), prawda?
kciuk pisze:Doprawdy nie wiem, dlaczego Tysia jest taka niezadowolona z kubraczka.
Według mnie wygląda w nim ślicznie.
W ogóle bardzo fotogeniczna z niej kotka
mb pisze:kciuk pisze:Doprawdy nie wiem, dlaczego Tysia jest taka niezadowolona z kubraczka.
Według mnie wygląda w nim ślicznie.
W ogóle bardzo fotogeniczna z niej kotka
Fakt, jest fotogeniczna i w kubraczku wygląda doskonale, a raczej - wyglądała, bo wczoraj kubraczek wylądował w śmieciach.
Tym razem został całkiem zasiusiany.
Żeby dotrwać jakoś do czwartku
Bagienka pisze:No dziewczyna wie, czego chce![]()
BarbAnn pisze:jakby wam ktoś kupił sukienkę i ubrał na siłę to też nie byłybyście zadowolonoe
no chyba że byłby to dolczegabana albo inny lakrua
mb pisze:Niestety, z powodu wzmożonego lizania szwów chodzimy w ubranku do odwołania.
Tysia tak się wczoraj wściekła o to ubranko, że mało mi ręki nie odgryzła - wie już, że nic jej nie zrobię, więc przestała udawać niewiniątko![]()
Jutro o 19-tej jesteśmy u weta - oby czas do tej wizyty minął jak najszybciej
mb pisze:A w ogóle to Tysia uznała chyba już ten dom za swój, bo przedwczoraj wieczorem, podczas rutynowej obserwacji okolicy, zobaczyła jakiegoś spacerującego kota i narobiła takiego wycia i wrzasku, że obydwie z Kropcią dostały histerii - co najmniej jakby stado obcych kotów atakowało ich siedzibę rodową
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 418 gości