Vipkowo....smile forever ! :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2013 18:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Czyżby to była ta dzikunka?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lut 01, 2013 18:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

to ta kota co na nią polowałaś?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 01, 2013 18:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

No.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lut 01, 2013 18:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

trikolorka, jak pisała vipek, to na pewno ta
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 01, 2013 18:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Super, że nareszcie się udało ją złapać! :ok:

Aaaśka

Od: Śro sty 19, 2011 22:57

Skubaniutka, dobra jesteś :1luvu:

Piękna tri :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 01, 2013 18:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

a co tam robi moja Gina?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lut 01, 2013 18:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

No bo tak....wiecie, jak vipek o czymś nie pisze, to nie znaczy, że tego nie robi :? .
Jeździłam i jeździłam...kupiłam w ciucholandzie taką sporą torbę podróżną za zolkę, no i z tą torbą jeździłam, bo lżejsza niż transporter, a mnie ta łapa bolała.
A dziś nie miałam ani torby ani transportera, a kotka była :( .
No to walę jak w dym do pana z zoo, bo już miał otwarte.
A pan- bardzo miły młodzieniec- mi na to.
- Proszę pani, to jest bezdomna koteczka, ja ją dokarmiam, i mam z tego powodu kłopoty. Właściciel się złości, każe mi się jej pozbyć. Poszła kiedyś do tej pani obok na posesję, tam zrobiła kupę, i pani do mnie z pretensjami przyleciała, że to przeze mnie, bo dokarmiam....no ale niech pani sama powie, jak tu zostawić stworzenie?-
Ponieważ właściciela w najbliższym czasie się nie spodziewano, to miły pan obiecał mieć na nia oko, a ja w te pędy do domu po transporter. Złapaliśmy dziewczynkę.
A pan jeszcze mnie prosił.
- Ale prosze przychodzic i opowiadać, jak jej losy, dobrze?
A będę, będę.
Poza wszystkim młodzieńca należy poddać klonowaniu.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lut 01, 2013 18:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Aleś się nalatała :roll:

A facecika zdecydowanie dać na klonowanie. Pozdrów go przy okazji bardzo serdecznie :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 01, 2013 18:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

vip pisze:Kurczę, jeszcze wczoraj mogłabym pomóc, ale.....

Obrazek

jaaaa..... złapałaś ja w końcu :1luvu:
śliczna :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt lut 01, 2013 18:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

kamari pisze:Aleś się nalatała :roll:

A facecika zdecydowanie dać na klonowanie. Pozdrów go przy okazji bardzo serdecznie :1luvu:

Oj tak, Marysiu...pare tygodni jeżdżenia, z małymi tylko przerwami...

Trochę o koteczce...
Młoda jest, ok. półtoraroczna.
Została dzis na szybko odpchlona i pierwszy raz odrobaczona u wiejskiego weta, ale i tak chciałabym ją pokazać mojemu lubelskiemu...no wiadomo.
Dziewczynka to oaza spokoju i miziania.
Je. Je i je. Musiałam przystopować, bo bardzo je...chyba typowy syndrom kota bezdomnego, Plamisiowi dopiero po latach przeszło :? .
Jest baaardzo brudna, naprawdę bardzo. Ale na razie nie będę jej stresować, sama się pomalutku domyje.
No i chudzinka taka...widać, że łatwego życia nie miała :( .

vip

Post » Pt lut 01, 2013 18:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

a może młodzieńca też przygarnij :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt lut 01, 2013 18:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Karolek(ona) pisze:a może młodzieńca też przygarnij :mrgreen:

Karolcia, no przecie z marszu bym go przygarnęła :mrgreen: .
Tylko on za młody...to znaczy on by tak chyba myslał...bo dla mnie to w sam raz :ryk: .

vip

Post » Pt lut 01, 2013 18:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Nie przekarmiaj, zeby nie wymiotowała, umyje się sama. A dalej to sama wiesz - kochaj i miziaj :mrgreen:
Jakbyś chciała robić ogłoszenia, to daj znać 8)

:ok:
Jak nie dla siebie, to dla córy. Albo dla koleżanki z forum :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 01, 2013 18:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

vip pisze:

Karolcia, no przecie z marszu bym go przygarnęła :mrgreen: .
Tylko on za młody...to znaczy on by tak chyba myslał...bo dla mnie to w sam raz :ryk: .

pełnoletni to akurat, a jak lubi zwierzaczki to go zaproś pokazać swoje, a potem go zamknij w tej klatce jakby chciał uciekać :ok:

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]