To tylko taka moja sugestia, wetem nie jestem, na persach też się nie znam

Neigh pisze:Czarny kot - a'propos. To ja mam do oddania Romana. Romuś jest wprawdzie biało - czarny, kilkuletni.........i sie bije z kocurami.....ale za to jest najbardziej zajefajnym kotem jakiego znam. Roman jest po byku.......I nikt go kurna olek nie chce. Taki strzal w dziesiatkę........wszystko oddałam i bez łapy i sikajace po katach i cale czarne i cale białe, i dlugoklaczne i pokraczne.........a Romus jak kiblowal na strychu tak kibluje. A moge sie o wszystko niemal zalozyc, ze z charakteru to jest powalajacy......Matko jakie ludzie to durne som. Rudego im...........4 tygodniowego im.........a zeby mi raz ktos napiasał......chce fajnego kota ......to nie!

Bedetka pisze:magaaa i co postanowiliście z tym antybiotykiem? Biedna Michasia, jeszcze zapalenia pęcherza jej brakowało... Oby szybko doszła do siebie!
A co do wyniku - nie można w laboratorium dopytać wczesniej? Może laborant będzie w stanie już wczesniej zobaczyć które bakterie zaczęły się namnażać? Poprosić o wstępny wynik z informacją, że to bardzo pilne, może się uda czegoś dowiedzieć...?
Lidka pisze:Marbocyl jest stosowany u psów w leczeniu chorób układu moczowego. U kotów nie
http://www.veterynaria.pl/leki.php?cmd=info&id=875

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 3 gości